Obavijesti

Sport

Komentari 1

Predsjednici države i Vlade poslali čestitku Sanji

Predsjednici države i Vlade poslali čestitku Sanji
1

U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, od srca ti čestitam te želim uspješan nastavak natjecanja, posljednja je rečenica brzojava

VIDEO

Draga Sanja, čestitam ti na osvajanju europskog zlatnog odličja i postavljanja novog svjetskog rekorda na 50 metara leđno u malim bazenima. Veselim se s tobom što su tvoj rad, trud i zalaganje polučili uspjeh kakav i zaslužuješ.
U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, od srca ti čestitam te želim uspješan nastavak natjecanja, stoji u brzojavu premijera Ive sanadera. Brzojav je otišao za Debrecen samo koji trenutak nakon što je predsjednik RH Stjepan Mesić Sanadera imenovao mandatarom nove Vlade. I predsjednik države se pridružio Sanjinim čestitarima.
- Čestitam ti na osvajanju zlatne medalje i na postavljanju svjetskog rekorda. Rijetki su hrvatski sportaši postavili svjetske rekorde u svojim disciplinama te je tim značajniji ovaj rezultat koji si postigla svojom upornošću i marljivošću.
Osobito možeš biti ponosna što si prva hrvatska plivačica koja je osvojila zlatnu medalju na europskom prvenstvu i postavila svjetski rekord. Želim ti još mnogo sportskih i osobnih uspjeha, u svojoj čestitci novoj svjetskoj rekorderi je poručio predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića