Obavijesti

Sport

Komentari 123

Predsjednik IHF-a: Hrvati nisu pošteni! Pa ljudski je griješiti...

Predsjednik IHF-a: Hrvati nisu pošteni! Pa ljudski je griješiti...
1

Hassan Moustafa je stao u obranu Madsa Hansena i Martina Gjedinga, sudačkog dvojca koji je oštetio Hrvatsku u utakmici s Njemačkom. Kaže da optužbe Line Červara i hrvatske ekipe nisu poštene

VIDEO

Ljudski je griješiti. Ovi suci iz Danske su među najboljima na svijetu. Bili su pod pritiskom, a mi smo razgovarali s njima kako bi utvrdili u kakvom su stanju, rekao je predsjednik IHF-a Hassan Moustafa.

On je stao u obranu Madsa Hansena i Martina Gjedinga, sudačkog dvojca koji je oštetio Hrvatsku u utakmici s Njemačkom na Svjetskom prvenstvu.

Pokretanje videa...

00:11

- Suci griješe, treneri griješe i igrači griješe. Kada izgubiš, prstom upireš u suce. Smatram da to nije pošteno. Poštujemo Hrvatski rukometni savez, kao i ostale saveze. Prema svima smo pošteni i sve reprezentacije identično tretiramo - rekao je Moustafa pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Međunarodni rukometni savez ne krši olimpijski duh. Nekorektno je da itko kaže kako IHF govori sucima što trebaju, a što ne trebaju suditi. To nije pošteno i žao mi je kada čujem takve optužbe.

Danske suce kritizirali rukometni eksperti

Hansen i Gjeding su nakon utakmice priznali da su pogriješili, a kritizirali su ih i rukometni stručnjaci.

- Ne znam kako će IHF reagirati, ali nakon tolikog broja krucijalnih pogrešaka moguće je da više neće suditi na turniru - rekao je Bent Nyegaard, a s njime se složio i Claus Møller Jakobsen.

-  Teško da su mentalno spremni za sve zahtjeve koji ih očekuju u nastavku turnira. Mislim da su im šanse da će suditi minimalne - rekao je Jakobsen.

IHF istražuje Hrvatsku

Iako je struka složna u tome da je Hrvatska oštećena protiv Njemačke, IHF će provesti istragu protiv četvorice Hrvata (od kojih je jedan igrač) zbog ponašanja tijekom i nakon utakmice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića