Obavijesti

Sport

Komentari 0

Predsjednik Juga: Mjesto nam je na 'Final Six-u' Lige prvaka

Predsjednik Juga: Mjesto nam je na 'Final Six-u' Lige prvaka
1

Izbjegli smo Szolnoki koji je domaćin, a s ovom ekipom, na ovom nivou ne možemo reći da nam je svejedno, rekao je predsjednik Juga nakon što su izvučene skupine Lige prvaka

VIDEO

Predsjednik Juga Lukša Jakobušić rekao je da je skupina dosta jaka, ali da je Jugu mjesto na 'Final Six-u", nakon što su europski vaterpolski prvaci doznali da će u sljedećoj sezoni Lige prvaka igrati protiv Pro Recca, Barcelonete, Partizana i još dvije momčadi iz kvalifikacija. 

Jugaši su izbjegli domaćina Szolnoki u skupini A u kojoj se još natječu Spandau 04, Olympiakos, Olympic Nica kao i pobjednici kvalifikacijskih utakmica pod šifrom D i B. Na 'Final Six' će se plasirati tri najbolje momčadi iz skupine B, a iz skupine A, domaćin te još dvije najuspješnije momčadi.

- Izbjegli smo Szolnoki koji je domaćin, a s ovom ekipom, na ovom nivou ne možemo reći da nam je svejedno, ali trebali bi proći. Grupa je jaka jer su s nama tri zadnja osvajača Lige prvaka. Trenutno ne znamo tko će biti na petom i šestom mjestu u skupini, odnosno tko će biti pobjednici kvalifikacijskih utakmica A i C. Kvalifikanti su jaki ove godine, ali nama je mjesto na Final Six-u - rekao je Jakobušić te dodao kako će se za preostala četiri mjesta u skupinama natjecati tridesetak klubova kroz tri kvalifikacijska ciklusa.

Imena ekipa koja će zauzeti prazna mjesta u skupinama glavnog turnira doznat će se 9. studenog, kada se igraju uzvratne utakmice trećeg, posljednjeg kruga kvalifikacija. Prvo kolo Lige prvake na rasporedu je 30. studenog, a Final Six se igra od 25. do 27. svibnja 2017. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Dubrovniku su izvučene i skupine LEN Eurokupa. Zagrebačka Mladost je u skupini A s francuskim Montpellierom i Pays D'Aix Natationom te ruskim Šturnom 2002. U skupini B su mađarski FTC, njemački Bayer Uerdingen i splitski POŠK.

Skupinu C čine talijanski Napoli, crnogorski Primorac, mađarski BVSC Zuglo te SK Hornets iz Slovačke. U skupini D su ruski Kinef Kiriši, talijanski  Posillipo, njemački OSC Postdam te španjolska CN Terassa.

Prva kvalifikacijska runda za Eurokup igra se od 14. do 16. listopada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića