Obavijesti

Sport

Komentari 6

Predsjednik Juvea u avionu za Grčku - gdje odmara Ronaldo...

Predsjednik Juvea u avionu za Grčku - gdje odmara Ronaldo...
1

Glasine o transferu Cristiana Ronalda iz Reala u Juventus još su se više rasplamsale, nakon što je predsjednik Juvea fotografiran kako se ukrcava na avion za Grčku - gdje ljetuje CR7

VIDEO

Još od finala Lige prvaka traju glasine o odlasku Cristiana Ronalda iz kraljevskog kluba, a u zadnje vrijeme sve se bliže čini njegov transfer u Juventus. Te su priče dobile novu dimenziju nakon što je predsjednik Juvea Andrea Agnelli fotografiran kako ulazi u avion koji bi ga trebao odvesti do Grčke, gdje trenutačno odmara CR7, pišu Marca, Gazzetta dello Sport, ESPN...

Ronaldo puni baterije u Grčkoj, nakon što je njegov Portugal ispao sa Svjetskog prvenstva već u osmini finala protiv.

Prije samo nekoliko mjeseci, priče o njegovom odlasku iz Reala činile su se apsurdne, ali nakon što je i sam poslije finala Lige prvaka najavio odlazak, sve je postalo puno ozbiljnije. Tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, situacija se malo smirila, ali čim je Portugal ispao - glasine su se još više rasplamsale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako su talijanski mediji u početku odbijali prihvatiti činjenicu da će 'stara dama' postati novo utočište jednog od najboljih nogometaša svijeta, svi znakovi sada potvrđuju da je to istina. Juve bi mogao biti pun pogodak za Ronalda, koji bi tamo proveo nekoliko narednih sezona. U Serie A dominiraju već godinama, a upravo CR7 bi im mogao pomoći da osvoje i Ligu prvaka, što im nije uspjelo još od 1996.

U Torinu su očajni za europskim uspjehom, a Ronaldo bi postao prava legenda kada bi prekinuo njihov post na europskom planu.

Navodna odšteta od 100 milijuna eura srušila bi Juveov trenutni rekord što se tiče transfera, ali čini se su voljni platiti toliko cijenu za šansu da osvoje prestižno natjecanje. 

Iako su poznati kao obazrivi kada su u pitanju financije, obitelj Agnelli dovoljno je moćna da zaobiđe fair play pravila, ako to bude potrebno, piše Football Italia.

VIDI OVO: 13 bizarnih stvari koje nisi znao o Engleskoj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu