Sport

Komentari 1

Predsjednik Osijeka: Brine me neefikasnost, ali trener ostaje

Predsjednik Osijeka: Brine me neefikasnost, ali trener ostaje

Nakon Hajduka i Rijeke, Osijek ni treću uzastopnu utakmicu nije zabio gol. Ovaj put su izgubili u Puli 1-0 i tako u posljednje tri utakmice od mogućih devet, osvojili samo jedan bod

Nije utakmica gotovo ni počela, tek stotinjak sekundi, kada je branič Lončar gadno pogriješio, promašio loptu, a Ivan Delić izbio sam pred golmana i zabio za pobjedu Istre. Osijek je izjednačio golom Ndocktya, odnosno, barem je mislio da je zabio. Dok se nije oglasio VAR i poništio gol zbog zaleđa.

Potom je Osijek opet zabio za izjednačenje preko Lončara, ali se opet oglasila VAR soba. I ovaj put je bilo zaleđe. Treći put VAR nije imao što poništavati jer Osječani do kraja utakmice nisu uspjeli izjednačiti. 

- Očigledno je da smo u ogromnoj krizi. Prije svega, kad su golovi i efikasnost u pitanju. Te stvari moramo promijeniti - rekao nam je predsjednik Osijeka Ivan Meštrović nakon poraza u Puli i trećoj uzastopnoj utakmici u kojoj nisu zabili gol.

Pobijedili su Dinamo, a potom nisu zabili Hajduku, Rijeci i Istri i  od mogućih devet uzeli su samo bod u tri kola.

Premalo je to za momčad kao Osijek, punu skupocjenih igrača, za hrvatske prilike, naravno. Stoga se nameće logično pitanje i sudbine trenera Ivice Kuleševića. A kad je trener u pitanju nema kompetetnije osobe od predsjednika kluba.

- Trenera nećemo dirati. Mi u Osijeku smjenjujemo trenera tek kad iscrpimo sve mogućnosti. U ovom ih trenutku nismo icrpili i stoga će nas Kulešević i dalje voditi - poručio nam je s puta prvi čovjek kluba s Drave.

Najčitaniji članci