Obavijesti

Sport

Komentari 40

Prekid u Zelini: Dok se treneri tuku, igrači zajedno feštaju...

Prekid u Zelini: Dok se treneri tuku, igrači zajedno feštaju...
2

Utakmica hokeja na travi između Zeline i Mladosti prekinuta je zbog fizičkog obračuna dvaju trenera. Gosti iz Zagreba ostali su na fešti jer je igrač Zeline slavio rođendan

VIDEO

Uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa između hokejaša na travi domaćina Zeline i zagrebačke Mladosti prekinuta je početkom drugog poluvremena nakon što su se dohvatili treneri suparničkih momčadi, Damir Hrupec i Nikola Hanžek.

Iz Mladosti tvrde kako je trener Zeline udario njihovog trenera.

- Prvo su se verbalno zakačili, a potom su obojica dobili crvene kartone. Trener Zeline Damir Hrupec pozvao je našeg trenera van terena na fizički obračun. Prvo ga je gurnuo nakon čega je Hanžek pao. Potom ga je udario. Naš trener ima i liječničku dokumentaciju o svemu u kojoj stoji da je zadobio kontuzije po tijelu. Bila je i policija te je napravila zapisnik - rekao nam je predsjednik Mladosti Andrija Jazbec.

Mladost je u trenutku prekida vodila 3-2, a prva utakmica završila je 3-3. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam što će sad biti. Hoće li utakmica biti ponovljena, to nije na nama - dodao je predsjednik Mladosti.

Trener Zeline: "On se zaletio na mene"

Iz Zeline kažu kako je sve zakuhao trener Mladosti.

- Tvrde da sam ga udario, a to je smiješno. Samo mi je žao što sam reagirao na provokaciju. Prepucavali smo se i sudac nam je pokazao crvene kartone. Izašli smo s terena i tu se Hanžek zaletio na mene. Ja sam samo postavio ruke i on je pao. Nisam ga udario, već odgurnuo. To mi rade već dvije godine, pokušavaju me izbaciti iz takta provokacijama i sad su uspjeli - rekao nam je trener Zeline Damir Hrupec.

- Problem je što je Zelina osvojila prvenstvoi, a Mladost je nakon 10 godina ostala bez naslova. Pa oni imaju četiri momčadi i igrači im se prebacuju kako žele. Mi smo im prekinuli dominaciju i to ih boli - kazao nam je Hrupec.

Sudac utakmice: Malo je sve preuveličano

U hokeju na travi imate zelene, žute i crvene kartone, rijetko kad suci vade ove posljednje. Obično treneri dobiju zeleni karton zbog nesportskog ponašanja. Bilo je odgurivanja, ali van terena. Suci su nakon toga odlučili prekinuti utakmicu, rekao nam je glavni tajnik Hrvatskog hokejskog saveza Igor Capan.

Dobili smo i glavnog suca utakmice Darka Končića.

- Problem je nastao nakon što sam svirao jedan prekršaj za Mladost. Pobunio se trener Damir Hrupec, a na to je skočio trener Mladosti Nikola Hanžek. Obojici sam pokazao crvene kartone, a oni su svoje prepucavanje nastavili nakon što su preskočili ogradu i izašli van terena. Tamo je Hanžek došao blizu Hrupecu, a ovaj ga je odgurnuo. Nije tu bilo nikakvog žestokog udaranja - rekao nam je Darko Končić, predsjednik Zbora sudaca.

U službenom zapisniku utakmie delegat je napisao kako je prekid izazvan od strane trenera oba kluba. Tek će se morati utvrditi što će biti s rezultatom utakmice.

- To nije na meni. Ja sam prekinuo utakmicu jer su svi otišli van terena - dodao je sudac Končić.

Mladostaši ostali na fešti

Igrači Mladosti ispričavali su nam se nakon utakmice, rekao nam je trener Zeline Damir Hrupec.

Nisu mladostaši odmah otišli kućama. Nakon što je utakmica prekinuta, desetak igrača Mladosti ostao je na piću jer je jedan igrač Zeline imao rođendan pa je častio roštiljem. Bilo je tu i torte, a sve je prošlo u sjajnom raspoloženju. Igrači čiji su se treneri netom prije potukli feštali su i šalili se za istim stolom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu