Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
15 komentara

Premalo je potrošača da bi Dinamo imao plaće kao prije...

U ovom je trenutku povlastica razmišljati o naslovu prvaka ili obrani naslova. Ili odlasku na more. Igra se za opstanak. Države, društva, i njihovog ogledala, sporta. Vrijeme je da svi navijaju za punjače proračuna

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
15 komentara

Ne pristanu li Dinamovi igrači na manje plaće, neću ih osuđivati. Neću ni iskoriste li eventualnu Dinamovu dekintiranost da raskinu ugovore i odu u inozemstvo prije nego su se nadali, pa čak ni budu li tužakali klub i možda ga utjerujući dugove uvalili u gadne probleme. Ja ne bih tako, ali, kažem, ne osuđujem, neću osuđivati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ne očekujem ni od Dinama ni od dinamovaca, od Hajduka i hajdukovaca, da spašavaju ovo što je od lige ostalo. Nakon što se maknemo od emocija i ideala, najljepših želja i najgorih strahova, svodi se na – može li tata sinu kupiti medu ili PlayStation ili ne može ma koliko dijete plakalo. Ima love, ili nema love.

GOTOVO MILIJUN KUNA Igrači Dinama udarili kontru upravi: I oni donirali bolnicama

U Americi je zbog korone bez posla ostalo 3.300.000 ljudi. Polako ćemo saznavati i europske brojke, a s njima i kupovnu moć ljudi koje se nadamo vidjeti na Jadranu. Kad se uopće bude smjelo putovati. Saznavat ćemo i koliko Hrvata čije devizne doznake hrane dobar dio naroda još ima posao u Njemačkoj, Irskoj i drugdje, koliko će ih nakon gubitka posla ostati u inozemstvu, a koliko ih se vratiti. I tu smo kod izreke da se od ugovora nitko nije najeo. Jednako od ugovora s klubom, firmom, kao i od društvenog ugovora.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Dinamovci će se možda spasiti, ma gdje igrali, ni doktori ne bi trebali imati prevelikih problema, makar za plaću koju zaslužuju morali odseliti iz Hrvatske, no bojim se da će vojska krajnje nepotrebnih zaposlenika javnog sektora vrlo uskoro osjetiti makar dio tridesetogodišnje patnje zaposlenih kod privatnika. Magarci koji godinama na grbači tegle doslovce armiju čija je jedina kvalifikacija stranačka iskaznica uskoro bi mogli umrijeti od napora. Vojska nepotrebnih uskoro bi u Plenkovića ili bilo koga tko se zatekne na njegovom mjestu i dalje mogla gledati kao u tatu koji je dosad uvijek imao za medu ili PlayStation, ali - džabe.

ANKETA Je li uprava Dinama u pravu ili ste na strani Bjelice i igrača?

U ovom je trenutku povlastica razmišljati o naslovu prvaka ili obrani naslova. Ili odlasku na more. Igra se za opstanak. Države, društva, i njihovog ogledala, sporta. Vrijeme je da svi navijaju za punjače proračuna, i da im se olakša, maksimalno, i zauvijek. Da im se ranije olakšalo, svima bi danas bilo lakše. I Dinamu, i Hajduku, i klubovima koji bi se uskoro mogli gasiti.
 

Naši partneri pišu
Message