Obavijesti

Sport

Komentari 4

Premierligaši u akciji! I Bilićev West Ham pomaže Sladorani

Premierligaši u akciji! I Bilićev West Ham pomaže Sladorani
1

Od danas smo bogatiji za pet dresova, i to ne bilo kakvih, stoji na službenoj klupskoj stranici Sladorane iz Županje. Njih se sjetio Bilićev i Jurčevićev West Ham pa je tako u Slavoniju stigla lijepa donacija

VIDEO

Nakon što je engleski Middlesbrough odlučio pomoći hrvatskom niželigašu Sladorani iz Županje donacijom svog retro dresa, u akciju se uključio i West Ham kojeg vodi bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić.

U ime kluba donaciju za Slavonce poslao je pomoćni trener Nikola Jurčević, a u njoj se nalaze dresovi ponajboljih igrača poput kapetana Marka Noblea, Michaila Antonija, Manuela Lanzinija i Diafre Sakhoa. Također, tu je i trenerska majica Jurčevića.

[HVALA NIKOLI JURČEVIĆU I WEST HAMU] Od danas smo bogatiji za 5 dresova, i to ne bilo kakvih. Dresovi engleskog...

Posted by RNK Sladorana Županja on Monday, February 13, 2017

- Od danas smo bogatiji za 5 dresova, i to ne bilo kakvih. Dresovi engleskog premierligaša West Hama. Dresove je donirao pomoćni trener West Ham United, Nikola Jurčević. Lanzini, Noble, Antonio, Sakho i sam Jurčević su također dio ovog spektakla kojeg pripremamo za dva i pol mjeseca. Da nam je netko ovako nešto spominjao, rekli bismo mu da nije čist u glavi! Veliko HVALA Nikoli! :) - stoji na službenoj Facebook stranici kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Klub iz Županje u travnju će organizirati svoju drugu donatorsku večer, odnosno tombolu koja je dobitna za sve uzvanike. Na taj se način prikupljaju sredstva za izgradnju svlačionice za seniore, a odaziv na nju je sve veći i veći. 

Nakon što u proljeće 2016. Županjci na jednak način skupili dio novca za izgradnju pomoćnog terena s umjetnom travom i u 2017. su krenuli još jače! 

Čisti dokaz da su kreativnost i upornost ubojito oružje u kombinaciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića