Obavijesti

Sport

Komentari 16

Preminuo je mladi nogometaš koji se srušio usred utakmice!

Preminuo je mladi nogometaš koji se srušio usred utakmice!

Mladi brazilski nogometaš Alex Apolinario (24) srušio se u nedjelju usred utakmice svog kluba. Liječnici su se puna četiri dana borili za njegov život, ali nažalost, u četvrtak je preminuo...

VIDEO

Trebala je to biti obična utakmica kao i svaka druga u nedjeljno poslijepodne, ali pretvorila se u tragediju. Alverca je u trećoj portugalskoj ligi igrala protiv Uniao de Almeirima, nije bilo nikakve naznake da bi se nešto moglo dogoditi, a onda je u 28. minuti uslijedio šok. Mladi brazilski napadač Alex Apolinario (24) odjednom je zateturao, srušio se na travnjak i ostao bez svijesti.

Liječnici su odmah dotrčali do njega i ukazali mu pomoć, uspjeli su ga nakon nekog vremena probuditi pa odvesti u bolnicu. Iz bolnice su u nedjelju dolazile informacije kako je stabilno.

Međutim, to su bile posljednje vijesti. Četiri dana se ništa nije znalo, liječnici su se borili za njegov život, a tijekom četvrtka je došla tužna vijest. Nažalost, mladi Brazilac preminuo je u bolnici od posljedica srčanog zastoja.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- S dubokim žaljenjem obavještavamo kako je naš igrač Alex Sandro dos Santos Apolinario preminuo u bolnici. Naš klub će pružiti svu potrebnu podršku njegovoj obitelji. U ovo vrijeme žalosti otkazuju se sve aktivnosti - objavio je njegov klub.

Dok su ga liječnici u nedjelju vodili u bolnicu, njegovi šokirani suigrači su se okupili na centru zajedno s protivničkim igračima, zagrlili se te molili za Alexa koji nažalost nije uspio preživjeti. 

Alex je tijekom mlade karijere igrao za Botafogo, Cruzeiro, Atletico Paranaense, a posljednje tri sezone bio je u Alverci gdje je, nažalost, odigrao svoju posljednju utakmicu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...