Sport

Komentari 4

Presedan iz BiH: Drugoligaš će dovesti 32 igrača i to iz - Gane

Presedan iz BiH: Drugoligaš će dovesti 32 igrača i to iz - Gane

Očekujemo da nam u kasi ostane oko 20.000 KM. Ako jedan ili više igrača kvalitetom zadovolji naše apetite, bit ćemo na višestrukom dobitku, kažu iz uprave bh. drugoligaša Tekstilca

Na neobičan potez se odlučio drugoligaš iz Bosne i Hercegovine. Naime, njima bi na probu početkom lipnja ili krajem srpnja trebala stići čak 32 igrača iz Gane (doći će ili 24. lipnja ili 1. srpnja, ovisno o vremenu potrebnom za rješavanje dokumentacije).

Radi se o Tekstilcu iz Dervente, a klub očekuje da nekoliko igrača - naravno, onih koji zadovolje kriterije potpišu i ugovor. Igrače dovodi neimenovani menadžer iz Zagreba koji je porijeklom iz Dervente, a radi za nogometnu akademiju Avenju Gana i poznaje kvalitetu igrača između 17 do 25 godina.

- Možda je malo neuobičajen potez, ali nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti. Čak ćemo i financijski profitirati, jer organiziramo njihov petnaestodnevni boravak, pa očekujemo da nam u kasi ostane oko 20.000 KM. Ako jedan ili više igrača kvalitetom zadovolji naše apetite, bit ćemo na višestrukom dobitku - rekao je član uprave Tekstilca Davor Pijetlović, a prenosi Glas Srpske.

Najčitaniji članci