Obavijesti

Sport

Komentari 6

Preslatki Mateo skoro 'ukrao' Zlatnu kopačku tati Messiju...

Preslatki Mateo skoro 'ukrao' Zlatnu kopačku tati Messiju...
2

Liga prvaka je nešto posebno za nas i mi je želimo osvojiti svake godine. Ali znamo da je španjolsko prvenstvo najvažnije za nas jer te to 'pogura' da budeš još bolji u Ligi prvaka i Kupu, rekao je Leo Messi...

VIDEO

Sjajni Leo Messi (32) osvojio je i šestu Zlatnu kopačku u svojoj karijeri, no pozornost su ukrali njegovi sinovi koji su mu novu nagradu donijeli u ruke na pozornicu. 

Pokretanje videa...

00:14

Opet je sve oduševio maleni Mateo koji je htio 'tati 'ukrasti' nagradu, ali na kraju mu je ipak prepustio uz vragolasti osmijeh i oduševljenje prisutne publike. Cijelo vrijeme je gledao u trofej i radio grimase, a stariji sin Thiago je sve to sramežljivo promatrao. Očito mu se baš svidjela Zlatna kopačka

Leo Messi, Barcelona, FC Barcelona, Laliga, Football, LFP, Marca, Antonella Roccuzzo

- Hvala svima koji su došli ovdje, naročito mojoj obitelji, klubu, i mojim suigračima Luisu Suarezu i Jordiju Albi. Oni su 'krivci' što sam dobio nagradu i ove godine. Uvijek sam rekao da bez svojih suigrača nikada ne bih mogao osvojiti sve ovo što sam osvojio. Ova nagrada pripada cijeloj momčadi. Ja sam je dobio, ali ovo je priznanje za cijeli tim. Hvala vam puno - rekao je Leo.

FC Barcelona

Dok su on i njegova obitelj pozirali s novim trofejem u obitelji Messi, njegov sin Mateo opet je bio jako raspoložen. Prvo se smijao cijelo vrijeme, a onda je uzeo mikrofon i krenuo intervjuirati tatu. Javnosti je najviše poznat po tome da je pravi 'nevaljalko' i voli 'živcirati' tatu tako da navija za klubove od kojih je njegov otac izgubio, a jedno vrijeme bio je najveći navijač Liverpoola. 

- Kada igramo nogomet kod kuće, Mateo kaže da želi biti Liverpool jer su me pobijedili u Ligi prvaka. Isto tako je bio i Valencia. Kada Real zabije gol protiv nas, veseli se jer želi iživcirati svog brata Thiaga - pričao je nedavno Messi.

Čarobnjak Messi dobio šestu po redu, rekordnu Zlatnu kopačku!
Čarobnjak Messi dobio šestu po redu, rekordnu Zlatnu kopačku!

- Djeca mi kažu da sam zločesti policajac haha. Ja sam onaj koji im najviše prigovara, nekada možda malo previše, ali često to i zasluže - progovorio je Leo i o tome kakav je kao otac.

Nakon ceremonije, Argentinac je otvorio dušu i o ciljevima svoje momčadi za narednu sezonu.

- Liga prvaka je nešto posebno za nas i mi je želimo osvojiti svake godine. Ali znamo da je španjolsko prvenstvo najvažnije za nas jer te to 'pogura' da budeš još bolji u Ligi prvaka i Kupu. Jako je teško kada ti ne ide u prvenstvu i onda pokušavaš nešto napraviti u Ligi prvaka. Uvijek pričamo o Ligi prvaka, ali mi svake godine želimo osvojiti sve naslove - kaže jedan od najboljih nogometaša u povijesti.

Leo je prošle sezone zabio 36 golova i tako dobio svoju 6. Zlatnu kopačku ispred Mbappéa koji je bio korak iza njega. Nogometni je čarobnjak i u tome rekorder. Cristiano Ronaldo drugi je na listi sa dvije Zlatne kopačke manje. Messi je rekorder i po broju golova koje je zabio jednoj sezoni jer je 2011/12 postigao - 50 pogodaka.

Čudesnom argentinskom velemajstoru rekordna Zlatna kopačka koincidirala je sa još jednim jubilejom jer 16. listopada 2004. odigrao je svoju prvu utakmicu za Barcelonu. Desetljeće i pol od debija u dresu Blaugrane.

U 823 službene profesionalne utakmice Lionel Messi zabio je - 671 gol! U tu fascinantnu statistiku utkano je 419 golova u Primeri, 112 u Ligi prvaka i 68 za argentinsku reprezentaciju. Osvojio je i 36 trofeja zbog čega je već sad jedan od najvećih u povijesti.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima