Obavijesti

Sport

Komentari 1

Presudio mu crni niz: Cameron više nije Medveščakov trener...

Presudio mu crni niz: Cameron više nije Medveščakov trener...
1

Veliku krizu u koju je upao Medveščak uprava kluba razriješila je sporazumnim raskidom ugovora s trenerom Connorom Cameronom. Zamijenit će ga dobro poznato ime u "brlogu"

VIDEO

Iako je vrlo dobro otvorio povratničku sezonu Medveščaka u Ebelu, katastrofalna serija "medvjeda" u austrijskoj hokejskoj ligi stajala ga je pozicije glavnog trenera. Connor Cameron odlazi iz "brloga", a raskid ugovora dogovoren je sporazumno, javlja zagrebački klub.

- Cameron ima određene obiteljske obaveze zbog kojih se mora vratiti prije vremena u Kanadu. S obzirom na lošije rezultate u posljednje vrijeme, odlučili smo učiniti ovu promjenu. Cameronu zahvaljujemo na suradnji i želimo mu uspjeh u daljnjoj karijeri - rekao je sportski direktor kluba Aaron Fox.

S devet uzastopnih poraza Cameron završava svoj petomjesečni mandat u Ledenoj s omjerom od 18 pobjeda i 19 poraza. Kanađanin je ranije bio pomoćnik Gordyju Dwyeru, a njegovim odlaskom u Dinamo Minsk dobio je priliku samostalno voditi prvu momčad.

Camerona će zamijeniti Amerikanac Douglas Bradley koji je od 2009. do 2011. bio u klubu kao direktor hokejskih operacija, sportski direktor te pomoćnik. Trenirao je u Ebelu i slovenske Jesenice te austrijski Innsbruck.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On sa sobom nosi bogato iskustvo vođenja momčadi u Ebelu te ima energiju i karakter za koje vjerujemo da će potaknuti naše igrače da budu uspješniji i igraju u skladu sa svojim stvarnim potencijalmo. Vjerujemo kako imamo odličnu momčad koja može i želi izboriti doigravanje. Dovoljno je vremena da ostvarimo taj plan i promijenimo poredak na ljestvici u našu korist.

Medveščak je pao na pretposljednje, 11. mjesto ljestvice s 38 bodova, a do šeste pozicije i mjesta u sljedećoj fazi dijeli ga sedam bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...