Obavijesti

Sport

Komentari 19

Prevareni Korejci digli tužbu jer CR nije igrao, žele odštetu

Prevareni Korejci digli tužbu jer CR nije igrao, žele odštetu
1

Iz tvrtke koja je organizirala utakmicu objavili su priopćenje u kojem se navodi kako talijanski nogometni velikan nije poštivao uvjete ugovora, a vodstvo K League poslalo je torinskoj "Staroj dami"  protestno pismo

VIDEO

Skupina nogometnih navijača u Južnoj Koreji podigla je tužbu protiv organizatora prijateljske utakmice između Juventusa i All Stars momčadi korejske lige jer nije nastupio Cristiano Ronaldo.

Portugalac je po ugovoru trebao igrati barem jedno poluvrijeme, ali je na koncu cijelu utakmicu koja je završila rezultatom 3-3 proveo na klupi za pričuve.

Na tribinama stadiona u Seoulu okupilo se više od 60.000 gledatelja, a mnogi su došli na utakmicu kako bi vidjeli jednog od najboljih nogometaša svijeta. Posebice nakon što je organizator utakmice, tvrtka The Fasta Inc, najavio kako će CR7 igrati barem jedno poluvrijeme. 

Juventus nije poštivao uvjete

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo, početak utakmice kasnio je sat vremena jer su igrači Juventusa došli na stadion direktno iz zrakoplovne luke nakon leta iz Kine.

- Mnogi navijači su kupili ulaznice kako bi vidjeli Ronalda. Organizator je reklamirao utakmicu kako će sigurno igrati barem 45 minuta. Tvrtka je lažnim oglašavanjem iskoristila igrača, ali i prevarila navijače," kazao je odvjetnik Kim Min-ki koji priprema tužbu.

Odvjetnik će za svakog navijača tražiti povrat novaca za ulaznicu (59 dolara) te odštetu za duševne boli (850 dolara).

- Dosad je nekoliko osoba podiglo tužbu, a imamo najava za još nekoliko stotina osoba. Što se tiče duševne boli, želio bih naglasiti kako su neki od navijača veliki obožavatelji Ronalda, dakle, za njih je njegovo neigranje bilo vrlo bolno.

Iz tvrtke koja je organizirala utakmicu objavili su priopćenje u kojem se navodi kako talijanski nogometni velikan nije poštivao uvjete ugovora, a vodstvo K League poslalo je torinskoj "Staroj dami"  protestno pismo zbog kršenja ugovora. (DK)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...