Obavijesti

Sport

Komentari 5

Previšić novi predsjednik Cibone, igrači žele ostati

Previšić novi predsjednik Cibone, igrači žele ostati
1

Razgovarali smo s trenerom Perasovićem i s nekoliko igrača i svi bi rado ostali i iduće sezone, kaže novi predsjednik "vukova" Vlatko Previšić

VIDEO

Godišnja skupština Cibone, koja se očekivala od ostavke predsjednika Ive Jelušića, iznjedrila je njegova nasljednika. Jedan od dosadašnje dvojice dopredsjednika, Vlatko Previšić, i službeno je promaknut u prvog čovjeka kluba. No on bi teoretski mogao biti "najkratkotrajniji" predsjednik u povijesti kluba, jer se i dalje očekuje generalni sponzor, kojem bi se ustupilo čelno mjesto.
Broj članova Upravnog odbora smanjen je sa 17 na 11, s tim da su dva mjesta još slobodna, a očekuje se da jedno dobije predstavnik izvjesne sportske agencije, a drugo predstavnik neke tvrtke ili konzorcija koji bi sponzorirao klub.
Iako je klupski račun svako malo blokiran, a ove sezone Cibona je, uz dugovanja trenutačnom igračkom i stručnom kadru, morala isplatiti i 3,5 milijuna kuna vjerovnicima, klub se još drži zahvaljujući financijskim injekcijama iz Grada.
- Igrači i treneri svjesni su situacije u kojoj je klub i zahvaljujem im na velikom razumijevanju koje imaju - rekao je novi predsjednik Vlatko Previšić te dodao da se već razgovaralo s nekim igračima oko produljenja ugovora.
- Pričali smo s trenerom Perasovićem, mlađim igračima, Bogdanovićem, Radoševićem i Zubčićem, ali i Marinom Rozićem koji je ozlijeđen i ne smije ga se zapostaviti. Do kraja tjedna razgovarat ćemo i s ostalima, poput Tomasa i Gordona, koji pokazuje naklonjenost klubu i treneru. Svi žele ostati, ali tek nakon što vide hoće li iduće sezone klub moći funkcionirati u natjecateljskom smislu - kaže Previšić.
Sljedeći tjedan konačno bi trebala biti završena čuvena revizija, koja traje već pet mjeseci, a pokazat će točno financijsko stanje u Ciboni. Nakon nje očekuje se i izborna sjednica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka