Sport

Komentari 7

Prije utakmice rekao: 'Olmo će započeti kao desetka i zabit će'

Prije utakmice rekao: 'Olmo će započeti kao desetka i zabit će'

"Dani je ekstremno dobar u kaznenom prostoru suparnika. Zato smo ga i doveli", kazao je sportski direktor RB Leipziga Markus Krosche, a nastup Olma nije ostavio ravnodušnim ni njegovog trenera

Trener Leipziga, Julian Nagelsmann bio je jako zadovoljan kako je Dani Olmo reagirao na njegovoj najdražoj poziciji na terenu. Dani je u tri minute zabio dva gola i tako zabetonirao Hoffenheim već u 11. minuti (prvi gol je zabio u 9.), koji do kraja utakmice nije imao više pretjerano šansi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prije utakmice sam rekao svojim pomoćnicima da će Dani po prvi put ove sezone započeti na mjestu 10-ke i da će možda zabiti. Napravio je to iz prve dvije prilike koje je dobio i jako sam zadovoljan s njegovim nastupom danas - kazao je trener Julian Nagelsmann.

Inače, Dani i njegov trener su na inicijativu mladoga Španjolca početkom ožujka razgovarali o njegovom statusu u momčadi jer donedavni dinamovac nije bio zadovoljan svojom minutažom, a takav odrasli pristup se jako svidio Nagelsmannu.

- Jako sam zadovoljan kako je reagirao. Svidjelo mi se kada je zatražio razgovor i izrazio nezadovoljstvo minutažom. Ako se žališ da igraš premalo, znači da ti je stalo. Napravio je dobar posao -  rekao je Danijev trener. Nakon tog razgovora Dani je odigrao 90 minuta, a potom zabio i svoj bundesligaški prvijenac. Nakon ova dva gola moguće je da Olmo postane standardna desetka u momčadi Leipziga. 

Pohvalio ga je i sportski direktor kluba.

- Dani je ekstremno dobar u kaznenom prostoru suparnika. Zato smo ga i doveli - kazao je sportski direktor RB Leipziga Markus Krosche.

 

Najčitaniji članci