Obavijesti

Sport

Komentari 28

Priliku protiv Rijeke dobit će Musa: Ovo čekam cijeli život

Priliku protiv Rijeke dobit će Musa: Ovo čekam cijeli život
1

Stvarno sam sretan što igram više, ali naravno da mi je jako žao zbog ozljede Pivarića s kojim sam već godinama odličan prijatelj. Osjećam se odlično na terenu, kaže Mario Musa

VIDEO

Zoran Mamić u glavi već ima sastav za prvenstveni ogled s Rijekom. U modroj momčadi ne bi trebalo biti previše iznenađenja. Trener Dinama će se odlučiti za prokušane igrače. Tako bi se na lijevom boku ponovo trebao naći 25-godišnji Mario Musa, piše portal Goal.

Musa je dugo čekao na svoju priliku, a konačno ju je i dobio ozljedom Josipa Pivarića (prednji križni ligamenti). Na lijevom boku i nema neku konkurenciju iako Zoran Mamić na toj poziciji vidi još Alexandrua Matela, Jeremyja Taravela i mladog Bornu Sosu.

- Stvarno sam sretan što igram više, ali naravno da mi je jako žao zbog ozljede Pivarića s kojim sam već godinama odličan prijatelj. Osjećam se odlično na terenu i vjerujem da ću se svojim igrama nametnuti treneru - rekao je Mario Musa pa nastavio:

- Ne, ne osjećam nikakav pritisak. Pa cijeli život treniram i svaki dan marljivo radim kako bih mogao igrati u Dinamu. A sada imam tu priliku. Nema nikakvog pritiska, jedva čekam svaki trening i utakmicu. Posebice ovu u nedjelju protiv Rijeke. Svi se veselimo tom susretu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Musa je, kao i Pivarić, u karijeri imao brojne ozljede. Kakve su bile i koliko je Musa pauzirao zbog njih?

- Uf... Tko će to sve nabrojati... Iskreno, niti ih se ne mogu, niti ih se želim prisjećati. Otišli su mi križni ligamenti koljena kao sada Pivariću i Goncalu. Imao sam problema s ložom, tetivom... Ma bilo je dosta toga, čak previše. U svakom slučaju, naporno radim, potpuno sam zdrav i jedva čekam utakmicu - zaključio je lijevi bočni Dinama.

A što Musa kaže o razlici Lokomotive (u kojoj je bio kapetan) i Dinama, o dosadašnjim iskustvima s Rijekom i tremi prije derbija te o usporedbi Rijeke i Hajduka pročitajte na portalu Goal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener