Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Priopćenje iz HNS-a: Suca Marića sutra ispituje Uefa

U okviru suradnje s Uefom, u srijedu će Uefin predstavnik u prostorijama HNS-a, u Rusanovoj, obaviti razgovor s nogometnim sucem Marićem

Jurica Galoić
Foto: Jurica Galoić
7 komentara

Hrvatski nogometni savez konačno je odlučio izdati priopćenje u javnost, vezano uz nove događaje oko navodno namještene utakmice između Dinama i Hajduka koja je odigrana 13. svibnja 2009. godine. Priopćenje donosimo u cjelosti:

Hrvatski nogometni savez nastavlja suradnju s Uefom, kao i istražnim i drugim nadležnim tijelima Republike Hrvatske u svezi sa slučajevima ilegalnog klađenja i namještanja rezultata utakmica. U svezi s objavljenim tekstom u nekolicini hrvatskih medija o statusu g. Zorana Mamića u procesu koji je u tijeku, Hrvatski nogometni savez je tražio službeni stav i očitovanje Uefinog Disciplinskog odjela. Podsjećamo da je Hrvatski nogometni savez u dosadašnjoj fazi postupka zaprimio dokument na osnovu kojeg je zatražena suradnja, a nakon kojeg je g. Zoran Mamić saslušan u svojstvu svjedoka u sjedištu UEFA-e na okolnosti iz spomenute dokumentacije. Nakon obavljenih razgovora u sjedištu UEFA u Nyonu, Hrvatski nogometni savez nije naknadno dobio nikakvu informaciju ili službeni dokument o daljnjem tijeku istrage ili bilo koje druge istražne radnje. Hrvatski nogometni savez će u najskorije vrijeme tražiti službeni prijem u sjedištu UEFA radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u navedenom slučaju, kao i iz razloga suradnje u predmetima sprječavanja ilegalnog klađenja i namještanja utakmica.
U okviru spomenute suradnje s Uefom, dana 18.08.2010. u 11:00 sati u prostorijama HNS-a Uefin predstavnik će obaviti razgovor s nogometnim sucem Brunom Marićem, a glavna tema ovog razgovora biti će utakmica NK Dinamo – HNK Hajduk, odigrane u Zagrebu 13.05.2009. godine.
Po završetku spomenutog razgovora Hrvatski nogometni savez će izdati pisano priopćenje.

Naši partneri pišu
Message