Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Prišao mu je s leđa i udario ga šakom. Srušio se poput stabla'

'Prišao mu je s leđa i udario ga šakom. Srušio se poput stabla'
1

Ja ne opravdavam ono što je on rekao. To je Amerika, imaju drugačiji način razgovora. Kada netko kaže, kad te žena počinje napadati, poludio je, rekla je Ivana Habazin po povratku u Hrvatsku...

VIDEO

Trebala je to biti njezina najveća borba u karijeri, a na kraju je završila u suzama. Teški su dani iza Ivane Habazin koja se u subotu trebala boriti protiv Claresse Shields za titule WBO i WBC u supervelteru, no sve je otkazano nakon što je brat od Shields udario šakom Ivaninog trenera i tako mu nanio ozbiljne ozljede. James Ali Bashir je odmah prevezen u bolnicu te su mu liječnici operirali vilicu koju mu je slomio napadač.

Pokretanje videa...

01:47

Nakon teških dana i hodanja po bolnicama, naša Ivana Habazin vratila se u Hrvatsku, u Zagreb, i opisala teške dane koji su sada iza nje. 

- Došao je s leđa i udario ga je sa šakom. Neki su vidjeli da ga je udario od iza pa u vilicu, a ja sam vidjela da ga je udario u predjelu uha i malog mozga. Automatski, kako ga je udario, tako je trener pao u nesvijest. Zapravo se srušio kao kada padne stablo i još je udario u pod - rekla je Ivana za RTL.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uoči napada, Ivanin trener se šetao po dvorani dok se Shields spremala na vaganje, a njezinoj sestri to se nije svidjelo i počela se verbalno prepucavati s Bashirom.

- Ja ne opravdavam ono što je on rekao. To je Amerika, imaju drugačiji način razgovora. Kada netko kaže, kad te žena počinje napadati, poludio je... On je ponosan i u godinama je - rekla je Habazin.

Shields stala uz Ivanu: Jasno mi je zašto je otkazala borbu...
Shields stala uz Ivanu: Jasno mi je zašto je otkazala borbu...

Claressa Shields je nakon napada rekla skandalozno Ivani da pronađe novog trenera, no na kraju se uozbiljila i ispričala se svima te pružila podršku svojoj nesuđenoj suparnici i njezinom treneru. Je li to zbog PR-a i jer joj je netko savjetovao, ili je sama shvatila da je pogriješila i da si ne smije ukaljati ugled, ne znamo. No svakako za svaku pohvalu.

Priveli su napadača na trenera Ivane Habazin, čeka suđenje...
Priveli su napadača na trenera Ivane Habazin, čeka suđenje...

Nešto je ipak iznad sporta, a to je poštovanje koje Shields nije pokazala prema svojoj suparnici. Ivana i njezin trener najavili su tužbu protiv napadača, a hoće li do borbe između njih dvoje ikada doći, to pak ne znamo. Naša boksačica čekala je godinu dana da dobije ovu priliku. U kolovozu je meč otkazan zbog ozljede Amerikanke, ali sada su meč otkazale neke stvari koje ne bi trebale imati veze sa sportom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu