Sport

Komentari 71

Priveli Benzemu! Ucjenjivao je Valbuenu snimkom seksa?!

Priveli Benzemu! Ucjenjivao je Valbuenu snimkom seksa?!

Policija je jutros privela napadača Real Madrida zbog sumnje da je s Djibrilom Cisseom ucjenjivao reprezentativnog kolegu Mathieua Valbuenu snimkom seksa

Karim Benzema u posljednje je vrijeme češće u policiji, no na treningu. Nakon što je vozio bez vozačke dozvole te će se na sudu morati pojaviti nekoliko sati prije El Clasica 21. studenog, Francuz će se sada suočiti s mnogo ozbiljnijim optužbama. 

Policija ga sumnjiči da je zajedno s kolegom Djibrilom Cisseom ucjenjivao reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuenu snimkom seksa. Benzema se jutros oko 9 sati pojavio na ispitivanju, a policija ga je odmah i pritvorila.

Prije tri tjedna policija je privela Cissea, ali i tri njegova prijatelja, a sada je na red došao problematični Benzema čiji povratak na teren jedva čeka Rafa Benitez. No, nastavi li Benzema nizati posjete policiji, teško da će uskoro biti spreman zabijati na travnjacima. Dokaže li mu se krivnja Benzemi prijeti čak i zatvorska kazna. Cisse može dobiti minimalno pet godina zatvora, a tek treba vidjeti kakva će optužnica, i hoće li je uopće biti, dočekati Karima.

Najčitaniji članci