'Problemi se ne rješavaju na ulici, već otvorenim dijalogom' | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

'Problemi se ne rješavaju na ulici, već otvorenim dijalogom'

anica je prihvatila ovu dužnost kako bi pomogla hrvatskom sportu i hrvatskim sportašima čiju ima apsolutnu potporu te je u to usmjerila svu svoju energiju i entuzijazam, stoji u priopćenju HSS-a

PIXSELL
Foto: PIXSELL
3 komentara

Torcida je u subotu navečer u Supetru dočekala državnu tajnicu za sport, Janicu Kostelić. I to žestokim uvredama... 'Počastili' su je brutalnim uvredama jer smatraju kako je sklopila 'pakt s vragom', odnosno vrhuškom HNS-a, Zdravkom Mamićem te Davorom Šukerom.

Smatraju kako se zakon o sportu uopće ne provodi kako bi trebao te da ona uopće nije kompetentna za posao koji obavlja. Povodom svega oglasio se i Hrvatski skijaški savez.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Hrvatski skijaški savez najoštrije osuđuje verbalni napad na našu, ne samo najuspješniju skijašicu i sportašicu, već i jednu od najtrofejnijih skijašica u skijaškoj povijesti. Mišljenja smo da se problemi nikada ne smiju rješavati na ulici već otvorenim dijalogom. Janica je prihvatila ovu dužnost kako bi pomogla hrvatskom sportu i hrvatskim sportašima čiju ima apsolutnu potporu te je u to usmjerila svu svoju energiju i entuzijazam. Nadamo se da ju ovakav događaj neće zasmetati u daljnjim nastojanjima pomoći hrvatskim sportašima i da hrvatski sport učini boljim!

Naši partneri pišu
Message