Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
52 komentara

Procurila gola fotka golferice: Uzvratila - golom naslovnicom

'Budila bih se i razmišljala u kojem ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još nešto, još neku fotografiju, ako je to već jednom učinio', priča Amerikanka naših korijena

Foto: Instagram
52 komentara

Paige Spiranac (26) je golferica. Amerikanka hrvatskog podrijetla koja je kombinacijom golferskog znanja i brige o izgledu postala svjetski poznata, sa preko 2 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Njen izgled privlači i mnoge muškarce, a jedan s kojim je hodala objavio je njenu golu fotografiju nakon prekida.

Njezin je bivši fotografiju prvo podijelio s prijateljima, a oni onda dalje. Malo vremena je trebalo da stvar izmakne kontroli i da Paige krenu stizati poruke nepoznatih ljudi, a među njima i fotografije muškoga spolovila kojega su joj slali razni muškarci, koji joj pak nisu htjeli reći otkud im njena fotografija. 

U svome je podcastu 'Playing-A-Round' izjavila:

- Bilo je grozno dobivati takve poruke i fotografije. Osjećala sam se ranjivo. Odvratno - rekla je potresena golferica pa objasnila i susret s tada već bivšim dečkom koji je fotografiju podijelio dalje.

- Kada sam mu rekla da ne mogu vjerovati da je to napravio, rekao mi je: 'Ti si dr*lja koja mi je to poslala. Zaslužila si.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always love being back in Myrtle Beach😍 @myrtlebeachgolf

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

Kako je vrijeme prolazilo, stvari su postajale sve strašnije. 

- Budila bih se i razmišljala u kojem ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još nešto, još neku fotografiju, ako je to već jednom učinio. 

- Smetali su me i dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali dr*ljom što sam poslala golu fotografiju svome tadašnjem dečku, a u isto su vrijeme oni meni slali fotografije svojih spolovila - izjavila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Episode 3 of my podcast @playingaroundpodcast is out! I went back and forth on which picture to post for this because well this was a really hard episode for me to talk about. It’s all about my nude picture that has been shared around and is on the internet. I decided to pick this picture because I think people see how I am online with this sexy, fun image that I portray and would assume a nude picture to me is nothing. But there’s a distinct difference, one picture I posted, the other I didn’t give consent to be shared. It was a huge invasion of my privacy and I’ve been harassed and black mailed over it for the past 4 years. I’m now owning the nude picture and I feel so much better to have talked about it! Really hope you give it a listen. You can find the podcast anywhere that you listen to your podcasts😌

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

I ranije je imala problema zbog dobrog izgleda jer su joj mnogi predbacivali kako je do uspjeha u životu došla zahvaljujući izgledu, a ne svojim sposobnostima. Ipak, san joj je bio i jednoga dana biti na naslovnici časopisa Sports Illustrated u bikiniju pa je to i ostvarila, ali još ekstremnije, i tako pobijedila 'demone' s kojima se borila zbog ovoga traumatičnog iskustva. 

- Bila sam gola. Bila sam potpuno gola i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Osjećala sam se moćno i to je bio trenutak u kojemu sam pobijedila. Vratila sam kontrolu nad svojim tijelom - rekla je Amerikanka hrvatskih korijena.

Naši partneri pišu
Message