Obavijesti

Sport

Komentari 52

Procurila gola fotka golferice: Uzvratila - golom naslovnicom

Procurila gola fotka golferice: Uzvratila -   golom naslovnicom
1

'Budila bih se i razmišljala u kojem ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još nešto, još neku fotografiju, ako je to već jednom učinio', priča Amerikanka naših korijena

VIDEO

Paige Spiranac (26) je golferica. Amerikanka hrvatskog podrijetla koja je kombinacijom golferskog znanja i brige o izgledu postala svjetski poznata, sa preko 2 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Njen izgled privlači i mnoge muškarce, a jedan s kojim je hodala objavio je njenu golu fotografiju nakon prekida.

Njezin je bivši fotografiju prvo podijelio s prijateljima, a oni onda dalje. Malo vremena je trebalo da stvar izmakne kontroli i da Paige krenu stizati poruke nepoznatih ljudi, a među njima i fotografije muškoga spolovila kojega su joj slali razni muškarci, koji joj pak nisu htjeli reći otkud im njena fotografija. 

U svome je podcastu 'Playing-A-Round' izjavila:

- Bilo je grozno dobivati takve poruke i fotografije. Osjećala sam se ranjivo. Odvratno - rekla je potresena golferica pa objasnila i susret s tada već bivšim dečkom koji je fotografiju podijelio dalje.

- Kada sam mu rekla da ne mogu vjerovati da je to napravio, rekao mi je: 'Ti si dr*lja koja mi je to poslala. Zaslužila si.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always love being back in Myrtle Beach😍 @myrtlebeachgolf

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

Kako je vrijeme prolazilo, stvari su postajale sve strašnije. 

- Budila bih se i razmišljala u kojem ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još nešto, još neku fotografiju, ako je to već jednom učinio. 

- Smetali su me i dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali dr*ljom što sam poslala golu fotografiju svome tadašnjem dečku, a u isto su vrijeme oni meni slali fotografije svojih spolovila - izjavila je. 

I ranije je imala problema zbog dobrog izgleda jer su joj mnogi predbacivali kako je do uspjeha u životu došla zahvaljujući izgledu, a ne svojim sposobnostima. Ipak, san joj je bio i jednoga dana biti na naslovnici časopisa Sports Illustrated u bikiniju pa je to i ostvarila, ali još ekstremnije, i tako pobijedila 'demone' s kojima se borila zbog ovoga traumatičnog iskustva. 

- Bila sam gola. Bila sam potpuno gola i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Osjećala sam se moćno i to je bio trenutak u kojemu sam pobijedila. Vratila sam kontrolu nad svojim tijelom - rekla je Amerikanka hrvatskih korijena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica