Obavijesti

Sport

Komentari 72

Festival eurogolova u Kupu: Ljubičićeva ljevica, Anočićeva bomba i Livajin slobodnjak

Festival eurogolova u Kupu: Ljubičićeva ljevica, Anočićeva bomba i Livajin slobodnjak
6

Bivši igrač Rome Silvio Anočić zabio je Hajduku već u petoj minuti utakmice osmine finala Kupa u Belišću. Subašiću je to bio prvi službeni nastup nakon više od 22 mjeseca

VIDEO

Manje od četiri minute trebalo je Hajduku da povede protiv Belišća u osmini finala SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa, ali malo tko je očekivao da će se trećeligaš vratiti - nakon manje od minute!

Pokretanje videa...

Hajduk - Škendija 3-1 (juniorska LP) VIDEO

Najbolji igrač Belišća Silvio Anočić (24), nekad defenzivac, a danas desetka, primio je loptu na centru i u 40-metarskom sprintu prošao Stipu Biuka u naletu, riješio se Nikole Katića u bloku i u messijevskom stilu pogodio u suprotni kut samo 56 sekundi nakon što je Belišće primilo gol.

Na golu Hajduka bio je Danijel Subašić (36). To mu je prva službena utakmica nakon čak 680 dana. Zadnji put branio je davnog 17. prosinca 2019. za Monaco u ispadanju od Lillea u francuskom liga kupu.

Silvio Anočić bivši je junior Osijeka koji je davne 2014. otišao u Romu, ali se vratio u Hrvatsku nakon teške ozljede pubične kosti. Preko Cibalije i Šibenika, lani je došao u Belišće oživjeti karijeru.

Belišće i Hajduk sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa

Hajduk je poveo golom Marka Livaje iz četvrte minute nakon velike greške Brune Damjanovića, a u vodstvo ga je u 35. minuti krasnim golom vratio Marin Ljubičić koji je primio loptu na 14 metara s desne strane, namjestio se na lijevu nogu i fantastično naciljao suprotni kut.

U drugom dijelu susreta, ljubimac Hajduka Marko Livaja drugi put je zabio u 56. minuti iz slobodnog udarca za 3-1. Hajdukov napadač pogodio je 'bananu' s 25 metara te matirao Stanića. 

Samo dvije minute kasnije, Marin Ljubičić izjednačio se s Livajom u golovima. Odigrao je odličan pas s Ćalušićem, a Ljubičić je sve pratio i s nekoliko metara ugurao loptu u mrežu.

U 68. minuti susreta vidjeli smo novu majstoriju Marka Livaje koji je zabio hat trick za 5-1. Sahiti je pronašao Hajdukovog majstora, koji lakoćom rješava situaciju za petardu u mreži Belišća.

POGLEDAJTE VIDEO: SA SAROM LUZAR SMAJIĆ NA TRENINGU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet