Sport

Komentari 102

Prosinečki je izbacio Vranješa zbog tetovaže četničkog vođe

Prosinečki je izbacio Vranješa zbog tetovaže četničkog vođe

Nogometaš Anderlechta Ognjen Vranješ (29) koji je ostao zapamćen po seks aferi sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom, izbačen je iz reprezentacije BiH koju vodi Robert Prosinečki

Sam je sebe izbacio iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. Žao mi je, ali tako je, rekao je izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki nakon što je iz iste izbacio Ognjena Vranješa.

Nogometaš Anderlechta u medijima se spominjao zbog svega, osim nogometa. Nakon što si je tetovirao četničkog vojvodu iz Drugog svjetskog rata Momčila Dujića i granice Republike Srpske, posvađao se s navijačima i nazvao ih 'bauštelcima'. Ali to nije bilo sve, već je kao točka na i došla njegova afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom

- I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi, čak ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju - rekao je Prosinečki za Anadolu Agency i dodao kako je svjestan mogućih problema Vranješeva izostanka: 

- Istina, imat ćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao veoma dobro u posljednje vrijeme i morat ćemo tražiti rješenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspjeti što prije naći adekvatnu zamjenu na toj poziciji, odnosno da će igrači koji bi mogli konkurirati na toj poziciji biti u natjecateljskoj formi - završio je izbornik BiH.

Najčitaniji članci