Obavijesti

Sport

Komentari 58

Prosinečki: Nema vremena za dramu, ali bili smo preloši...

Prosinečki: Nema vremena za dramu, ali bili smo preloši...
1

Čestitao bih Finskoj jer su zasluženo pobijedili. Ovo je jedno od lošijih izdanja otkako sam ovdje. Nadigrali su nas u svim aspektima, možda smo imali jednu šansu i možda bi bilo drugačije da smo poveli, kaže Žuti...

VIDEO

Potpuno neočekivano i na iznenađenje svih, Finska je s lakoćom kod kuće u Helsinkiju sredila BiH 2-0 i stigla do jako bitne pobjede u utrci za Euro. Finci su izgledali nadmoćnije, a briljirao je Temu Pukki koji je radio s braničima Roberta Prosinečkog što god je poželio. 

Očekivano, Žuti je bio razočaran porazom, ali vremena za dramu nema. BiH već za tri dana čeka teška utakmica protiv Italije u gostima. Izostanak Miralema Pjanića zbog suspenzije bio je težak udarac za njegovu momčad jer jednostavno nemaju pravu zamjenu za njega.

- Čestitao bih Finskoj jer su zasluženo pobijedili. Ovo je jedno od lošijih izdanja otkako sam ovdje. Nadigrali su nas u svim aspektima, možda smo imali jednu šansu i možda bi bilo drugačije da smo poveli. Finci su bili bolji i zasluženo su pobijedili - priznao je izbornik Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki.

- Moramo već sada razmišljati o idućoj utakmici i popraviti sve loše stvari koje smo pokazali danas. Nisam očekivao da će ovako biti, ali mogu reći samo još jednom - Finska je bila puno bolja, više su željeli i moram vidjeti zbog čega je to tako. Moramo tražiti sve loše stvari, bilo ih je dosta. Ovo je najlošija utakmica otkako sam ovdje - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

BiH nakon tri kola ima četiri boda. Pobjeda, poraz i remi je njihova statistika, a porazom kod Italije bi došli u užasnu situaciju i Euro bi bio samo san. Toga je svjestan i Prosinečki koji ne želi dizati dramu oko poraza protiv Finske i želi da se njegovi igrači skoncentriraju na Azzure.

- Brzo nam je sljedeća utakmica da bismo sad dramili. Nedostajat će nam tri boda, to su velika tri boda, ali još uvijek ima dosta do kraja i vidjet ćemo. Danas nismo bili pravi, rastrčani. Za tri dana nam je Italija i moramo razmišljati o njima. Analizirat ćemo ove greške, bilo ih je puno - zaključio je Prosinečki.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener