Obavijesti

Sport

Komentari 33

Prosinečki: Nepravda ako Messi ne bude prvak? Iskreno, da. Ali mnogi velikani nisu osvajali SP

Prosinečki: Nepravda ako Messi ne bude prvak? Iskreno, da. Ali mnogi velikani nisu osvajali SP

Mi imamo bolji vezni red, a to je Argentini najslabiji dio momčadi. Messi igra što želi, a nema nekoga tko će raditi razliku. I Argentina i Hrvatska su igrale loše na početku turnira i dižu se, kaže Žuti

VIDEO

Brončani "vatreni" Robert Prosinečki (53) najavio je utakmicu Hrvatske i Argentine za argentinski Super Deportivo Radio i govorio o prednostima Hrvatske, napadu "gauča" i Lionelu Messiju, jednoj od glavnih figura polufinalnog okršaja na Lusailu u utorak od 20 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Kanađani pjevaju hrvatsku himnu

Pokretanje videa...

Kanađani pjevaju hrvatsku himnu 01:26

- Možda mi imamo bolji vezni red, igraju Luka, Brozović, Kovačić, tri zaista velika igrača, a Argentini je to najslabiji dio momčadi. Nedostaje netko tko će igrati s Messijem. On igra što želi, a nema nekoga tko će raditi razliku. Tu smo mi jako dobri, ova trojica igraju jako, jako dobro - rekao je Prosinečki i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U napadu ste dobri. Di María je sve bolji, imao je problem jer nije igrao puno. Lautaro će sigurno opet doći u formu, Argentina je sve bolja kako turnir odmiče, a to je važno. Počela je jako loše, kao i Hrvatska, koja je igrala loše protiv Maroka.

Koliko je sličnosti s utakmicom istih protivnika prije četiri i pol godine u Rusiji?

- Možda Messi nije tad bio kakav je danas, ali pobijedili smo 3-0. Zato mislimo da možemo igrati i protiv njega. Znamo da je u formi, da mu je sigurno zadnji Mundijal i osjeća veliki pritisak. Cijela Argentina želi da osvoje Svjetsko prvenstvo - rekao je Žuti i dodao:

- Mi smo velika momčad koja ima kvalitetu i mu*a, kako vi kažete, i koja će sigurno dati sve što može protiv Argentine. Ako Messi bude imao svoj dan, bilo kojoj drugoj momčadi bilo bi teško, ali bude li imao malo lošiji, Hrvatsku će biti jako teško pobijediti. Argentini bi bilo jako teško pobijediti bez Messija. A on čini razliku.

Bi li bilo nepravedno da nogomet ne vidi Messija kao svjetskog prvaka, upitao ga je voditelj.

- Iskreno, da. Ali znaš da se u nogometu događa da najbolji ne osvajaju svjetska prvenstva. Jako puno velikih igrača nije ga osvojilo. Nisu imali sreću i nije lako biti prvi na svijetu. Puno je puta nogomet nepravedan i svašta se može dogoditi - rekao je Žuti, koji je trenutačno bez trenerskog angažmana.

POGLEDAJTE DOČEK VATRENIH U POLUFINALU: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'