Obavijesti

Sport

Komentari 16

Prosinečki sve dalje od Azera: Savez će danas objaviti ime?

Prosinečki sve dalje od Azera: Savez će danas objaviti ime?
1

Istina, sastao sam se s predstavnicima Azerbajdžana, potvrdio je Žuti. No čelnici saveza u rukavu imaju kandidata i favorita za klupu, čije bi ime trebali objaviti danas

VIDEO

Ništa konkretno mi nisu ponudili. Rekli su mi samo da sam jedan od kandidata za izbornika. Neću negirati da me zainteresiralo, ali još nema ničega konkretnog, rekao je Robert Prosinečki.

Bivši izbornik Azerbajdžana, Berti Vogts, podnio je ostavku prije dva tjedna nakon što je Hrvatska u Osijeku slavila 6-0.

- S predstavnicima azerbajdžanskog saveza sastao sam se u Parizu. Sve što su mi rekli jest da su zainteresirani i da me žele vidjeti na toj poziciji - objasnio je Prosinečki.

Neki od azerbajdžanskih medija otišli su toliko daleko da su napisali kako će Žutog u utorak predstaviti kao novog izbornika. I to u Bakuu, glavnom gradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U mojim planovima još nije odlazak u Baku. Bio je to samo sastanak s predstavnicima saveza - završio je Prosinečki.

Posljednji trenerski angažman imao je u Turskoj, u Kayserisporu je podnio ostavku u prosincu 2013. Postane li izbornik, već 16. studenog mogao bi voditi Azerbajdžan protiv Norveške. Ujedno bi dočekao Hrvatsku i Niku Kovača 3. rujna 2015.

No Azerbajdžanci imaju još jednoga kandidata, koji je, kažu, puno bliži klupi nego Prosinečki. Njegovo ime trebali bi objaviti danas...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...