Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

'Prosjak je rekao da ću dobiti na lutriji. I jesam 300.000 $'

Jedan je beskućnik koji je Arenasa, dok je čekao na semaforu, tražio nešto novca. Bivši košarkaš kod sebe je imao deset dolara, pet je ponudio beskućniku, a pet je bilo namijenjeno za srećku

AFP
Foto: AFP
4 komentara

Neki ga pamte po nekim strašnim partijama u dresu Washingtona, neki, pak, po tome što je donio pištolj u svlačionicu, ali u svoje vrijeme Gilbert Arenas bio je jedna od zvijezda NBA lige.

Danas, osam godina nakon što je odigrao zadnju NBA sezonu, ima "tek" 38, a razlog zbog kojeg je opet završio na naslovnicama jest - sreća. Arenas je, naime, objavio da je na lutriji dobio 300.000 dolara. 

A priča kreće ovako: jedan je beskućnik koji je Arenasa, dok je čekao na semaforu, tražio nešto novca. Bivši košarkaš kod sebe je imao deset dolara, pet je ponudio beskućniku, a pet je bilo namijenjeno za srećku.

- Prvo sam pomislio kako nemam vremena za ovakva s*anja. Imao sam samo osam minuta da uplatim svoje brojeve. Prosjak mi je rekao da zadržim svojih deset dolara, a ako dobijem na lutriji, da mu dam 20 dolara. Rekao mi je kako je siguran da ću dobiti - započeo je opis tog ludog 12. svibnja.

- Sljedećeg sam jutra dobio SMS poruku u kojoj je pisalo kako sam dobio 300.000 dolara. Mislio sam da je lažna poruka. No, vlasnik benzinske pumpe je igrao moje brojeve kada je vidio da me nema. Kada sam došao do pumpe, vlasnik me čekao s osmijehom. "Dobio si, igrao sam tvoje brojeve", rekao mi je.

Arenas, prosjaka, nije zaboravio. I to je, zapravo, najljepši dio cijele priče.

- Morao sam ga naći. Čekao sam ga na istom mjestu gdje smo se i sreli da se pojavi. Grlio me, plakao, počeo se moliti. Njegovo mi je srce donijelo taj novac.

A koliko je trostruki All-Star koji je u karijeri zaradio nešto manje od 200 milijuna dolara dao svom čovjeku za sreću, to nije otkrio. Onih 20 dolara valjda je dodao još koju nulu...

Naši partneri pišu
Message