Sport

Komentari 14

Protivnik ga pretukao pa je napao suca: Prošao je još gore

Protivnik ga pretukao pa je napao suca: Prošao je još gore

Sudac je prekinuo meč nakon što je borac protivnika srušio na pod serijom udaraca. No, poraženi se nije mogao pomiriti s porazom pa je napao suca. I tu je prošao još gore, sudac ga je uhvatio u 'kravatu' i uspavao

Je li tehnički moguće dvaput izgubiti u jednom meču? Itekako je moguće, potvrdio nam je jedan MMA borac koji je u sklopu jedne ruske organizacije izgubio od protivnika pa onda i od - suca!

Ušao je nabrijan i pun snage u meč, no protivnik ga je prizemljio kombinacijom udaraca. Uslijedila je serija teških maljeva na parteru, a sudac nije imao izbora pa je prekinuo meč. Poraženi borac nije se mogao pomiriti s porazom iako je bilo jasno kako je bio nemoćan pa je onako izbezumljen krenuo tjerati neku svoju pravdu.

Nasrnuo je na suca i krenuo ga srušiti, ali očito nije bio upućen u njegove borilačke sposobnosti. Sudac ga je stisnuo rukama oko vrata te ga uspavao, a podivljali borac je samo pao na parter. Do njega su dotrčali članovi njegovog tima, a sudac je mirno odšetao iz ringa s laganim smiješkom na licu i ponosom do neba. 

Karijera mu nije ni započela, a već je došao do prve pobjede. Možda i razmisli o promjeni posla. A poraženi borac? Možda prvi i jedini koji je jedan meč izgubio dvaput. A sljedeći put će sigurno ozbiljnije shvatiti stihove iz Gibonnijeve pjesme.

'Drugi puta ću pametnije'.