Obavijesti

Sport

Komentari 5

Prpic: Graz pred našim navijačima nema šanse...

Prpic: Graz pred našim navijačima nema šanse...
1

'Šampioni! Šampioni!', skandirali su navijači Medveščaka. Za njih, oni su već prvaci, neovisno o ishodu doigravanja. No ono bi moglo potrajati...

VIDEO

Navijači Medveščaka, njih 350 okupilo se ispred dvorane u Grazu te pjesmom i skandiranjem pozdravljalo 'medvjede' dok su odlazili prema autobusu. Neki igrači su u čudu gledali što se događa, a oduševljeni Joel Prpic se grlio i slikao s navijačima.
Vesela zagrebačka družina u Grazu je napravila nezaboravan ''štimung', naravno, bez ijednog incidenta.
- Znao sam ja da ćemo mi preokrenuti tih 2-0 u doigravanju i sad je samo bitno da ostanemo mirni u šestoj utakmici. Pred našim navijačima Graz nema šanse – rekao je Kanađanin, dok je potpisivao autograme i primao čestitke navijača.
Njihovi heroji su u Grazu napravili nemoguće i došli na korak do plasmana u polufinale doigravanja EBEL lige nakon što su izgubili prve dvije utakmice od Graz 99ersa. Iako su sinoć već nakon 16 minuta gubili 3-0 i izgledali izgubljeno, u nastavku su potpuno pomeli Austrijance i golom Brada Smytha u 2. minuti produžetka slomili Austrijance. Dvorana je umuknula, a igrači Graza pokunjeno su napustili led.
- Ništa još nije gotovo. Tu četvrtu pobjedu uvijek je najteže izboriti – rekao je Brad Smyth, strijelac pobjedničkog gola te dodao:
- Ključno je bilo da nam ne zabiju četvtri gol, a nakon što smo mi zabili prvi jednostavno smo ih slomili.
Smyth, Letang i Prpic među najstarijima su u svlačionici, a ''znalci'' su se smijali Medveščakovoj upravi kad su te ''starce'' dovodili u momčad.
- Da, pričalo se da nemamo pojma i da su ti dečki prestari. U početku su se malo mučili jer nisu fizički bili maksimalno na tom nivou, ali sada u doigravanju, kad je najbitnije ostati hladne glave u ključnim trenucima oni su ti koji preuzimaju teret na sebe i koji ove mlađe vuku za sobom - rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović.
Oduševljeni navijači vozili su se uz bus s 'medvjedima' dobar dio puta do Zagreba. Na benzinskoj postaji usred Austrije ugledali su igrače u dućanu i na zaprepaštenje osoblja i oduševljenje Ouellettea, Hecimovica i drustva skandirali im ''Šampioni! Šampioni!''. Bilo je još vremena za slikanje i komentiranje utakmice s navijačima. Za njih ''medvjedi'' su već prvaci. Neovisno o krajnjem ishodu doigravanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu