Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prva Spahićeva fotografija nakon teške prometne nesreće

Prva Spahićeva fotografija nakon teške prometne nesreće
8

Teški dani Emira Spahića (39) zbog prometne nesreće krajem kolovoza napokon su iza njega. Nakon operacije je objavio fotografiju sa širokim osmijehom na društvenim mrežama i oduševio javnost...

Bivši kapetan bosanskohercegovačke reprezentacije, Emir Spahić (39), liječio se u Kliničkom bolničkom centru u Sarajevu nakon prometne nesreće koju je doživio 30. kolovoza kod Gacka puna 24 dana. Srećom, ozljede dobivene u nesreći u bolnici su uspjeli zacijeliti te je Spahić sretno stigao kući u Dubrovnik.

Pokretanje videa ...

Fizioterapeut bosanskohercegovačke reprezentacije, Ismar Hadžibajrić, dobar je Emirov prijatelj još iz razdoblja kada je Spahić bio igrač reprezentacije. On je jedan od rijetkih koji su Spahića smjeli posjećivati u sarajevskoj bolnici. 

Upravo je Hadžibajrić na svom Facebook profilu objavio fotografiju sa Spahićem na kojoj se vidi da se Emir odlično oporavlja i uživa u društvu svoga prijatelja.

Podsjetimo, Emir Spahić, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći. Ozlijedio se na suvozačevom sjedalu u prevrtanju terenca kod sela Ključ, kod Gackoga.  Nakon smještanja u intenzivnoj jedinici bolnice u Trebinju, helikopterom je prebačen u Sarajevo gdje je i operiran. Ozlijedio je prsni koš, bubreg i zdjelicu, no njegovo je zdravstveno stanje, srećom, sada dobro. Iako su neki mediji pisali da je Emiru otkazao bubreg zbog tromboze, to je njegova obitelj ubrzo demantirala.