Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prva pobjeda Podravke u LP; Zagreb remizirao s Metalurgom

Prva pobjeda Podravke u LP; Zagreb remizirao s Metalurgom
1

Rukometašice Podravke Vegete na oproštaju od europske scene su ostvarile prvu pobjedu ove sezone u Ligi prvakinja. Zagreb je remizirao, a Nexe izgubio od Tatrana

VIDEO

Podravka Vegeta je svoje navijače obradovala pobjedom 28-27 (13-14) protiv Viborga u B skupini. Utakmica je, kao i sve ostale na europskoj sceni, počela minutom šutnje za njemačku 47-godišnju braću blizance Bernda i Reinera Methea, koji su poginuli u automobilskoj nesreći u petak. Tu večer trebali su suditi utakmicu u Balingenu, a u nedjelju su trebali suditi u utakmici B skupine između Krima i Larvika.

Koprivničanke su odlično počele utakmicu protiv Viborga i povele su s 4-0, ali onda dugo nisu zabile gol, pa su se Dankinje brzo vratile u utakmicu, a na odmoru su vodile s 14-13. U završnici su ''kokice'' povele s 27-24 u 56. minuti, ali je Viborg s dva uzastopna gola vratio neizvjesnost. No, Maja Kožnjak je 35 sekundi prije kraja pogodila za 28-26, a gošće su 9 sekundi prije kraja iz sedmerca uspjele samo ublažiti poraz.

Viborg je eventualnom pobjedom, ili čak i s jednim bodom, mogao osigurati nastavak natjecanja u Ligi prvaka. Naime, Larvik je u gostima pobijedio slovenski Krim s 22-19, pa je norveška ekipa, branitelj naslova prvaka u ovome natjecanju, prva na ljestvici sa 8 bodova, Krim i Viborg prikupili su po 6 bodova, ali Slovenke ostaju u Ligi prvakinja zbog boljeg međusobnog omjera, dok će Viborg u Kup kupova. Podravka Vegeta završila je europsku avanturu s 4 boda. Uz malo više sreće, Podravka je vrlo lako mogla biti barem treća, a možda i među prve dvije ekipe.

Sanja Damjanović predvodila je ekipu Podravke u pobjedi nad Viborgom s 10 golova, ali valja pohvaliti i Martu Žderić koja je obranila 17 lopti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Skupina B:

1. Larvik 8, 2. Krim 6, 3. Viborg 6, 4. Podravka Vegeta 4

Remi CO Zagreba

Rukometaši Zagreba su u derbiju SEHA lige odigrali neriješeno kod Metalurga koji vodi Lino Červar 19:19 (8:8). Obje momčadi i dalje su neporažene, bio im je to drugi remi.

Nexe je na svom parketu izgubio 36-35 od Tatrana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem