Obavijesti

Sport

Komentari 47

Prvaci korak do ispadanja: I uz loš dan Brade Houston slavio

Prvaci korak do ispadanja: I uz loš dan Brade Houston slavio
1

Košarkaši Houstona na gostovanju kod Golden Statea imat će priliku izboriti finale NBA lige. U petoj utakmici finala Zapada pobijedili su Warriorse 98-94

VIDEO

Kad vam najbolji igrač i jedan od najboljih košarkaša svijeta ima šut za tri poena 0/11, a iz igre ukupnih 5/21, a vi ipak pobijedite prvaka, onda znate da imate momčad sposobnu za velike stvari. Upravo to vidjeli su navijači u Houstonu u petoj utakmici finala Zapada. 

Rocketsi su pobijedili Warriorse 98-94 i došli na 3-2 i jednu pobjedu do finala NBA lige. James Harden nije bio pri šutu noćas, no spasila su ga slobodna bacanja (9/9) te je utakmicu završio s 19 koševa, tri skoka i četiri asistencija. No, zato je ponovno potegnuo igrač s klupe Eric Gordon s 24 koša i četiri skoka. Chris Paul utakmicu je završio s 20 koševa, sedam skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte, a ključnu loptu za Golden State izgubio je Draymond Green nešto više od dvije sekunde prije kraja utakmice pri rezultatu 96-94.

Green je loše primio dodavanje Curryja, nije uspio iskontrolirati loptu i Gordon je imao priliku iz slobodnih bacanja odvesti Houston do nedostižnih četiri razlike.

- Nije nam išlo u napadu, nisu nam ulazili šutevi i morali smo se pouzdati u svoju obranu. Ponovno! Sad smo na jednu pobjedu do finala, spremni smo za to, pripremamo se, idemo po tu pobjedu - rekao je James Harden nakon teške utakmice za njega.

Kod Warriorsa Kevin Durant zabio je 29, Thompson 23, Curry 22, a najbolnije za jednog od najboljih šutera današnjice svakako je bio ples Chrisa Paula. 

Iako izgleda bahato od Paula, bio je to samo odgovor na provokativan ples Curryja nakon sjajne trice u četvrtoj utakmici.

A upravo Paul igra sjajno u posljednjim utakmicama. U ovu nije krenuo dobro, zabio samo dva poena u prvom poluvremenu, no probudio se u pravom trenutku i u drugom poluvremenu zabio 18 od svojih 20 koševa. I sve začinio plesom pred Curryjem...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani