Obavijesti

Sport

Komentari 194

Golmani spašavali na Rujevici: Ivušić majstorski obranio penal!

Golmani spašavali na Rujevici: Ivušić majstorski obranio penal!

Obje momčadi imale su prilike u prvom poluvremenu, a najviše su Nevistića mučili Mierez te Erceg i Pilj. U drugom dijelu Murić je izborio i promašio penal, a u nadoknadi je Osijekov Lončar dobio drugi žuti karton

Rijeka i Osijek igrali su 0-0 u 31. kolu hrvatskog prvenstva na Rujevici, a gosti iz Osijeka ovim su remijem do kraja sezone ostali s bitno manjim šansama za osvajanje titule prvaka.

Osijek je bolje kreno u utakmicu, a već je u četvrtoj minuti s odlične pozicije pucao Pilj, no pogodio je Capana. Potom je u šestoj minuti prijetio Mierez, ali je Nevistić to majstorski skinuo.

U drugom poluvremenu Riječani su bolje krenuli i u 56. minuti su dobili priliku iz penala nakon nepotrebnog prekršaja Čeberka. Čeberko je udario Murića po nozi u šesnaestercu, a Ivušić je potom pročitao Murića i obranio mu penal!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osječani su potom imali fantastičnu priliku. Nakon prekida najviši je na skoku bio Lončar, no njegov udarac glavom maestralno je obranio Nevistić, a potom je u 74. minuti na desetak metara od gola sam ostao Mierez, no jako je loše opalio volej i promašio gol.

U samoj završnici drugi žuti je zaradio upravo Osijekov Lončar.

Osijek je sad drugi s bodom manje i dvije utakmice više u odnosu na Dinamo, koji od 20 sati igra protiv Hajduka. Rijeka ima bod manje od trećeplasirane Gorice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL 31. KOLO 17:00 , Rujevica, Rijeka
Rijeka
0 : 0
Osijek
Sortiranje događaja
90+3'

Danijel Lončar zbog laktarenja je zaradio drugi žuti karton, a sudac je svirao kraj. Gotovo!

90+1'

Santini! Bio je najviši na skoku, ali lopta mu je bila previsoko te je pucao glavom pod lošim kutem i poslao loptu daleko preko gola.

90'

Pucao je Bočkaj iz slobodnjaka, pogodio zid, a lopta je završila kod Santinija koji je izborio korner. Igrat će se još tri minute.

82'

Bohar je dobio loptu u šesnaestercu i imao je odličnu šansu, no Smolčić je uklizao u idealnom trenutku i spasio stvar!

74'

Mierez! Poslao je volej preko gola... Bohar je odlično ubacio, Argentinac je bio sam na deset metara od gola, no promašio je ovu vrhunsku šansu!

Komentari 194