Sport

Komentari 25

Prvi kandidat za predsjednika HNS-a: Kustić ima jaku podršku

Prvi kandidat za predsjednika HNS-a: Kustić ima jaku podršku

Od travnja 2019. godine je Marijan Kustić (45) na mjestu izvršnog direktora reprezentacije, a favorit za preuzimanje mjesta predsjednika HNS-a sad je u službeno kandidat s potporom 17 županijskih saveza

Kao što smo najavili prije mjesec dana, Šuker će uskoro dobiti nasljednika u vidu Marijana Kustića (45). Izbori tek dolaze, ali s obzirom koliku potporu ima od županijskih nogometnih saveza, teško je očekivati da bi ga netko mogao ugroziti.

Nogometni savez Ličko-senjske županije je na jučerašnjoj sjednici Skupštine u Gospiću u nazočnosti svih svojih članova aklamacijom podržao kandidaturu svog županijskog predsjednika Marijana Kustića za predsjednika HNS-a, a skupštini su uz članove NS Ličko-senjske kao gosti nazočili i predsjednici 17 županijskih nogometnih saveza u Hrvatskoj.

Kustić je nakon izbora zahvalio na velikoj podršci, a nakon nominacije matičnog nogometnog saveza sljedećih dana Kustiću predstoji prikupljanje podrške još najmanje šest županijskih nogometnih saveza kako bi njegova kandidatura za predsjednika HNS-a postala službena. 

Izborna skupština HNS-a bit će održana 29. srpnja u Zagrebu.