Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prvi pick drafta - vozač Ubera! Baker Mayfield vozio je taksi...

Prvi pick drafta - vozač Ubera! Baker Mayfield vozio je taksi...
2

Bakera Mayfielda su kao prvi izbor na draftu izabrali Cleveland Brownsi i bit će njihov startni quarterback. Zarađivat će cca 32 milijuna dolara za četiri godine. A do do jučer radio je kao - taksist!

VIDEO

Megazvijezda NFL-a i velika nada očajnih navijača Cleveland Brownsa postao je Baker Mayfield čim ga je prvog na NFL draftu izabrala momčad koja je lani imala nula pobjeda i 16 poraza. Odmah na početku, prije nego što baci iti jednu loptu quarterback će postati multimilijunaš jer trebao bi potpisati četverogodišnji, 32,5 milijuna dolara vrijedan ugovor s Clevelandom. 

A sve do jučer Mayfield je preživljavao kao i većina američkih studenata, radeći dodatni posao da bi se mogao školovati na sveučilištu Oklahoma i igrati za Soonerse.

Naime, jedan je navijač objavio fotografiju snimljenu prije nešto manje od dvije godine, zapravo selfie s vozačem Ubera koji ga je vozio u Normanu, Oklahoma. A taj tip je bio ni manje ni više nego - Baker Mayfield. 

Nije reklama za Uber, nije šala - prema strogim pravilima zabranjeno je primati novac i od sponzora i bilo što osim stipendije od sveučilišta tijekom studiranja pa je Mayfield pronalazio dodatne studentske poslove da bi se mogao financirati.

- Od mog vozača Ubera do broja 1 na draftu... Čestitam, Baker! - napisao je NFL fan Aaron Lax na twitteru.

Mayfieldov put do prvog picka NFL-a je bio sve samo ne gladak. Najprije se posvađao s trenerom na Houston Techu i pauzirao godinu dana prije nego što je smio zaigrati za Oklahomu. Pa je početkom prošle godine uhićen zbog divljanja pod utjecajem alkohola. Potom je, nakon pobjede Oklahome 31-16 u gostima kod rivala Ohio Statea, otrčao na centar i tamo zabio zastavu svog sveučilišta. Nešto kasnije hvatao se za onu stvar pred klupom suparnika nakon pobjede protiv Kansasa...

E, da. Bio je i najjači plesač na sveučilištu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu