Obavijesti

Sport

Komentari 54

Prvi poraz Prosinečkog, BiH bez ijedne šanse s Meksikom

Prvi poraz Prosinečkog, BiH bez ijedne šanse s Meksikom
1

Medunjanin je morao igrati stopera jer nije imao tko drugi, a "zmajevi" nisu opasnije zaprijetili Meksikancima koji su slavili 1-0 u utakmici odigranoj u San Antoniju

VIDEO

Reprezentacija BiH na drugoj je utakmici američke turneje, nakon remija 0-0 s SAD-om, u San Antoniju izgubila od Meksika 1-0.

Nije to nekakvo iznenađenje jer Meksikanci, osim što su imali brojnu podršku na tribinama, zaigrali su u puno respektabilnijem sastavu, dok su "zmajevi" doputovali s tek nekoliko standardnih reprezentativaca i većinom s igračima iz Premijer lige, a onda su još uoči susreta ostali bez stopera.

Marko Mihojević napustio je reprezentaciju da bi potpisao ugovor s PAOK-om, pa je Robert Prosinečki na stopera postavio iskusnog veznjaka Harisa Medunjanina, igrača Philadelphije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Meksikanci su krenuli uraganski i u prvih deset minuta imali četiri šanse! Već nakon 30-ak sekundi igre Giovani dos Santos pucao je malo iskosa, pokraj gola Ibrahima Šehića, pa su zaprijetili Vela i Henry Martion, da bi u desetoj minuti Šehić obranio opasan Santosov pokušaj.

Tada se BiH pribrala i uspostavila ravnotežu, ali jedine prijetnje bili su udarci iz daljine Medunjanina i Todorovića.

I u drugom je poluvremenu Meksiko krenuo kao u prvom, Vela je odmah imao šansu, pa je pucao Dos Santos, da bi u 65. minuti stiglo i zasluženo vodstvo. Nakon kornera, loše je reagirao novi golman Pirić, a Ayala je nadskočio Ahmetovića i pogodio za 1-0.

Ni do kraja susreta "zmajevi" nisu uspjeli zaprijetiti, a još je u 84. minuti Bekić dobio drugi žuti karton.

BiH: Šehić (od 46. Pirić), D.Todorović, Graovac, Medunjanin, Bekić, Tomić (od 46. Beširević), Sarić (od 74. Šećerović), Lončar, Menalo (od 67. Ćavar), Zakarić (od 64. Todorović), Ahmetović (od 73. Koljić).

Meksiko: Cota, Rodriguez, Ayala, Alanis (od 46. Araujo), Gallardo, Molina (od 46. J.Hernandez), G. dos Santos (od 46. Aquino), Pineda (od 46. J.dos Santos), Vela, Martin (od 73. Pizarro), Hernandez (od 56. J. Gonzalez)

Nakon kornera, loše je reagirao novi golman Pirić, a je nadskočio Ahmetovića i pogodio za 1:0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...