Sport

Komentari 35

Lovren: Nitko nema sigurno mjesto u početnoj postavi...

Lovren: Nitko nema sigurno mjesto u početnoj postavi...

Svatko želi otići u Brazil i bit će borbe. Svaki trening će biti dokazivanje, nikome mjesto u početnom sastavu nije zagarantirano. Igrat će najbolji, rekao je Lovren

U hotelu u Buzinu počelo je okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije. Reprezentativci su se nakon prijavljivanja u hotel Aristos raštrkali po cijelom gradu. Jedni obavljaju sponzorske obaveze, drugi su na testiranjima, dok je Ivica Olić u društvu braće Kovač otputovao u Slavoniju.

- Imao sam fantastičnu sezonu, ali sam najviše sretan jer praktički nisam bio ozlijeđen i odigrao sam maksimalan broj utakmica - rekao je Dejan Lovren i dodao:

- Svatko želi otići na Svjetsko prvenstvo i bit će borbe. Svaki trening će biti dokazivanje, nikome mjesto u početnom sastavu nije zagarantirano. Igrat će najbolji.

Oliver Zelenika treći je golman.

- Znao sam da sam kandidat, ali nisam znao hoću li ići. Vama novinarima je to iznenađenje, a ja ću reći da sam sretno i spretno izborio mjesto. To mi je privilegija i čast.

Kovačić, Vedran Ćorluka i Ivan Perišić su se družili s navijačima u City Centeru.

Danas je u 17 sati prvi trening, a u petak se kreće na pripreme u Austriju. Kasnije će doći Luka Modrić i Niko Kranjčar. Modrić s Realom u subotu igra finale Lige prvaka, a Kranjčar utakmicu za ulazak u Premiership s QPR-om.

Najčitaniji članci