Obavijesti

Sport

Komentari 7

Prvo Medo, sada Lolo! Fatović s čak 6 golova potopio Nijemce

Prvo Medo, sada Lolo! Fatović s čak 6 golova potopio Nijemce
2

Gosti su odlično krenuli i poveli 4-1, a ni u drugoj dionici nisu popuštali, pa su nakon polovice susreta imali vodstvo 6-4. No, u trećoj četvrtini uslijedio je preokret

VIDEO

Vaterpolisti dubrovačkog Juga AO zadržali su maksimalan učinak u Ligi prvaka nakon što su u utorak na svom bazenu u 3. kolu skupine A pobijedili njemački Spandau 04 s 12-7 (2-4, 2-2, 3-0, 5-1).

Pokretanje videa...

01:24

Gosti su odlično krenuli i poveli 4-1, a ni u drugoj dionici nisu popuštali, pa su nakon polovice susreta imali vodstvo 6-4. No, u trećoj četvrtini uslijedio je preokret. Pogocima Fatovića, Lozine i Kržića Dubrovčani dolaze do prvog vodstva na utakmici (7-6), a nakon tri i pol minute igre u zadnjoj četvrtini ono se povećalo na 10-6 i time je susret praktično odlučen.

Momčad Juga predvodio je Loren Fatović sa šest pogodaka, dok su u redovima Spandaua sedmorica igrača zabila po jedan gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dobar, bolji, Medo! Fantastični Obradović torpedirao je Barcu
Dobar, bolji, Medo! Fantastični Obradović torpedirao je Barcu

U istoj skupini vaterpolisti splitskog Jadrana u utorak su u Kazanju kod ruskog Sinteza izgubili s 11-16 (3-4, 4-4, 2-5, 2-3).  Ključnom se pokazala treća četvrtina nakon koje je Sintez stigao do četiri gola prednosti (13-9). Početkom posljednje dionice vaterpolisti Jadrana smanjuju zaostatak na tri pogotka, ali ruska ekipa je na to odgovorila sa dva gola, te je pet i pol minuta prije kraja stigla do nedostižne prednosti 15-10.

Kod Jadrana najbolji je bio Ivan Domagoj Zović s četiri gola. Marin Delić zabio je tri, a Rino Burić dva. U redovima Sinteza, koji je došao do prvih bodova, istaknuli su se Nikolaj Lazarev, Aleksej Rižov-Alejničev i Stepan Andrijukov, koji su postigli po tri gola.    

U skupini A Olympiacos je kod kuće dobio Jadran HN sa 8-7, a Barceloneta je na svom bazenu protiv Szolnokija slavila s 14-10. 

Jug i grčki Olympiacos imaju maksimalan učinak, odnosno po devet bodova. Slijede mađarski Szolnoki i Barceloneta s po šest bodova, Sintez ima tri boda, Spandau 04 i splitski Jadran po jedan, dok je Jadran iz Herceg Novog bez bodova. 

U srijedu zagrebačka Mladost na svom bazenu u 3. kolu skupine B igrat će protiv talijanskog Pro Recca, koji je najveći favorit za osvajanje naslova u Ligi prvaka. (dk)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića