Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

'Prvo moram pričati s novim vodstvom, onda ću odlučiti...'

Za sve ostalo ipak ću morati najprije porazgovarati s novim vodstvom, vidjeti žele li me oni uopće, odnosno u kojoj poziciji. Tek nakon toga mogu donijeti nekakvu odluku, rekao je Bjelanović

Foto: YouTube
5 komentara

Saša Bjelanović trebao je na zadnjoj sjednici NO Hajduka biti potvrđen kao glavni klupski skaut, no umjesto ugovora dočekao je otkaz Marinu Brbiću i Goranu Vučeviću s kojima je dogovarao posao. Situacija oko Hajdukova stručnog stožera još uvijek je nerazjašnjena pa je tako nejasno imali zajedničke mogućnosti Hajduka i Bjelanovića.

Bjelanović je danas bio u Splitu, kratko se sastao s bivšim i aktualnim vodstvom Hajduka.

- Kratko sam, nakon komemoracije Žanu Ojdaniću, popričao s novim predsjednikom NO-a Slavenom Marasovićem te smo dogovorili da ćemo se sastati u narednih nekoliko dana kako bi vidjeli što ćemo dalje. Sastao sam se i s Vučevićem i Brbićem, s kojima sam i dogovarao posao. Želio sam čuti i njihovo mišljenje. Oni su mi kazali kako njihov odlazak mene ne obvezuje, odnosno, kako ja mogu nastaviti pregovarati s novim vodstvom kluba, što je i normalno - kazao je Bjelanović.

Ono što je u ovom trenutku nejasno, odnosno što bi budući razgovori trebali razjasniti, je hoće li novi ljudi u Hajduku uopće vidjeti Bjelanovića kao potencijalnog kandidata, odnosno za koju poziciju. On je do sada bio planiran kao prvi čovjek skautske službe, no sad se otvorila i pozicija sportskog direktora, koju bi također mogao popuniti.

- Jako teško mi je u ovom trenutku bilo što reći jer još uvijek nismo pregovarali o ičemu pa tako i o tome. Bilo je korektno da najprije porazgovaram s Brbićem i Vučevićem. Ipak sam s njima do sada bio u kontaktu i želio sam se osobno uvjeriti da nemaju ništa protiv nastavka suradnji s Hajdukom. Za sve ostalo ipak ću morati najprije porazgovarati s novim vodstvom, vidjeti žele li me oni uopće, odnosno u kojoj poziciji. Tek nakon toga mogu donijeti nekakvu odluku - kazao je Bjelanović, koji je u bogatoj karijeri, započetoj u Zadru, nanizao čak desetak talijanskih klubova te mu je talijansko tržište jako dobro poznato. 

Na njegovu preporuku u Hajduk su stigli dvojica igrača iz Palerma Velez i Arteaga, a najavio je i kako posao sportskog direktora poznaje te kako je to vrlo odgovoran posao koji bi, kada je u pitanju Hajduk, trebalo što prije započeti.

Naši partneri pišu
Message