Obavijesti

Sport

Komentari 48

Neymar prihvatio? Barca će od PSG-a dobiti 222 milijuna eura

Neymar prihvatio? Barca će od PSG-a dobiti 222 milijuna eura
1

Neymar ima otkupnu klauzulu od 222 milijuna eura što znači da ako PSG uistinu ponudi taj novac i ako Neymar uistinu želi prijeći u PSG, Barcelona neće nikako moći utjecati na transfer

VIDEO

Barcelonina superzvijezda i čovjek koji bi, prema svemu sudeći, trebao biti sljedeći osvajač Zlatne lopte, nogometaš koji će zaustaviti dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija uskoro bi mogao napustiti Camp Nou i prijeći u jedan od najbogatijih svjetskih klubova PSG.

>> Evo zašto Neymar odlazi: Shvatio je da na Nou Campu ne može izaći iz Messijeve sjene!

Brazilski sportski televizijski div Esporte Interactivo tvrdi da su čelnici PSG-a uspjeli uvjeriti Neymara u svoj projekt - projekt u kojem će Brazilac biti glavna zvijezda - i da je krilni napadač verbalno pristao prijeći u Pariz.

EXCLUSIVO! Neymar Jr. aceitou a proposta do PSG - Paris Saint-Germain e deve ser anunciado nas próximas semanas! A informação é do nosso Marcelo Bechler!

Posted by Esporte Interativo on 18. srpnja 2017

Primjerice, njegov sunarodnjak Dani Alves nedavno je otpilio Pepa Guardiolu i Manchester City kako bi prešao u PSG, a smatra se kako i Alves ima određene zasluge za budući transfer. Barcelona je jasno izrekla svoj stav oko cijele situacije.

- Prodaja Neymara je nešto što klub nikako ne želi - rekao je glasnogovornik Barcelone Josep Vives.

- On je jedan od naših najbitnijih igrača, nećemo uzeti u obzir nikakvu ponudu za njega - dodao je.

Neymar ima otkupnu klauzulu od 222 milijuna eura (197 milijuna funti) što znači da ako PSG uistinu ponudi taj novac (piše se da je) i ako Neymar uistinu želi prijeći u PSG, Barcelona neće nikako moći utjecati na transfer. No, imat će 222 milijuna razloga za obrisati suze s lica.

Neymar bi tako konačno mogao izaći iz sjene Lionela Messija iako iz Barcelone tvrde da nema problema između južnoameričkog dvojca.

- On je još uvijek vrlo sretan ovdje. Igrajući kao prošle sezone i dalje pokazuje da napreduje - zaključio je Vives.

Neymar je, prema najnovijim informacijama, jednom nogom u PSG-u, posao bi, također navodno, trebao biti završen u roku od 14 dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka