Obavijesti

Sport

Komentari 2

PSG do prve pobjede tek u 93. minuti, Neymar zbog divljanja dobio dvije utakmice suspenzije

PSG do prve pobjede tek u 93. minuti, Neymar zbog divljanja dobio dvije utakmice suspenzije

PSG je i ovu utakmicu završio s igračem manje, nakon što je u 65. minuti 'pocrvenio' Abdou Diallo. U posljednja dva susreta Parižani su skupili četiri crvena kartona, koliko i u prethodne 62 utakmice...

VIDEO

Nakon dva uvodna poraza, francuski nogometni prvak Paris Saint Germain slavio je protiv Metza s 1-0 upisavši prvu pobjedu ove sezone.

Nakon što je otvorio sezonu porazima od Lensa (0-1) i Marseillea (0-1), PSG je teškom mukom slomio Metz, a pobjednički pogodak zabio je Julian Draxler u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Bila je to još jedna blijeda predstava francuskog prvaka koji je nastupio bez suspendiranog Neymara koji je uoči utakmice saznao kaznu zbog divljanja na susretu protiv Marseillea. Pred kraj utakmice došlo je do ogromne nervoze. Prvo se Paredes zaletio na sunarodnjaka Benedetta, a sve pretvorilo u sveopću tučnjavu pa je sudac redom isključivao Paredesa, Benedetta, Kurzawu, Amavija, a naposljetku i Neymara, koji je šakom udario Marseilleova Gonzaleza u zatiljak. Prijetilo mu je i sedam utakmice kazne, ali francuski nogometni savez se ipak smilovao. 

Najteže je prošao Kurzawa kojeg neće biti šest utakmica, Marseilleovi igrači Amavi i Benedetto dobili su dvije, odnosno jednu utakmicu kazne, a dvije utakmice dobio je i Paredes. No još se čeka odluka o Di Mariji koji je optužen za pljuvanje igrača Marseillea Alvara Gonzaleza, a i samom Alvaru prijeti kazna zbog optužbi da je Neymara rasistički vrijeđao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique de Marseille

To znači da će Brazilac pauzirati još jednu utakmicu, a onda će spreman dočekati susret protiv Reimsa. 

PSG je i ovu utakmicu završio s igračem manje, nakon što je u 65. minuti 'pocrvenio' Abdou Diallo. U posljednja dva susreta Parižani su skupili četiri crvena kartona, koliko i u prethodne 62 utakmice.

Osvojivši prve bodove ove sezone, PSG se probio na 15. mjesto, dok je Metz tri stepenice niže s tri poraza i gol-razlikom 0-3. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...