Obavijesti

Sport

Komentari 41

PSG i Borussia bez navijača! Policija ne da na Park prinčeva

PSG i Borussia bez navijača! Policija ne da na Park prinčeva
2

PSG-u definitivno neće biti jednostavno prihvatiti takvu odluku, eventualan pritisak na Uefu teško će uroditi plodom jer će bez publike sutra igrati Valencia i Atalanta na Mestalli

VIDEO

Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Borussije Dortmund igrat će se prema rasporedu u srijedu u 21 sat na Parku prinčeva, ali bez navijača!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Borussia Dortmund 00:19

Tako je potvrdila pariška policija uz objašnjenje koje je već itekako dobro znano - zbog opasnosti od koronavirusa. Ni u Francuskoj nije ugodna situacija oko te pošasti koja je nije načela samo ljude, već i sport. Zabilježeno je 1209 slučajeva, a 19 je osoba preminulo.

- U skladu s mjerama koje je u nedjelju navečer donijelo vijeće za obranu odlučili smo kako će se utakmica PSG - Borussia igrati bez gledatelja - stoji u službenom priopćenju.

PSG-u definitivno neće biti jednostavno prihvatiti takvu odluku, eventualan pritisak na Uefu teško će uroditi plodom jer će bez publike sutra igrati Valencia i Atalanta na Mestalli. I dok Valenciji vjerojatno ni navijači ne bi pomogli jer je u Milanu izgubila 1-4, Parižani moraju hvatati zaostatak 1-2 iz Dortmunda.

- Navijači i vlasnici sezonskih ulaznica uskoro će biti upoznati s načinom na koji ćemo im nadoknaditi troškove u ovom slučaju - objavio je PSG.

Champions League - Round of 16 First Leg - Borussia Dortmund v Paris St Germain

Čeka se što će se dogoditi u Barceloni jer je Katalonska vlada zatražila da se i utakmica Barcelone i Napolija 18. ožujka igra na praznom Camp Nouu jer ne dopušta masovna okupljanja, a pogotovo ne navijače iz koronom ugrožene Italije gdje će, u Milanu, Inter dočekati Getafe na praznoj Giuseppe Meazzi. Također, prazan će biti i Karaiskakis na kojem Olympiacosu dolazi Wolverhampton.

Nakon Serije A, gdje se igra bez publike, tim bi putem trebala i Bundesliga. Tenisači neće igrati Indian Wells, u košarci domaćini čak igraju i u drugim zemljama, otkazan je i ragbijaški turnir Šest nacija, a upitno je i što će biti s turnirom u Dohi krajem ožujka na kojem igra Hrvatska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening