Sport

Komentari 6

PSG ohladio Barcine navijače: Verratti ne ide ni za 100 mil. €

PSG ohladio Barcine navijače: Verratti ne ide ni za 100 mil. €

Verrattijev ugovor istječe 2021. godine, PSG ga nije primoran prodati, ali budući da se Talijan zasitio igranja u Le Championnatu morat će početi razmišljati o njegovom transferu. Teško da će pristati na novi ugovor

U Barceloni se posljednjih dana priča samo o jednom - Marcu Verrattiju. Talijan je najveća želja još tamo od Neymara, a budući da je novi trener Ernesto Valverde dobio odriješene ruke dovesti koga želi odluka je pala na plemenitog veznjaka PSG-a.

Jer Andres Iniesta više nije mladić. Ima 33 godine i iako bi, vrlo vjerojatno, karijeru htio završiti na svojem Camp Nou prošlost nas uvjerava u drugačije rasplete. Posljednji velikan koji je završio karijeru na kultnom Barcinom stadionu bio je Carles Puyol, isto se očekivalo i za Xavija Hernandeza, međutim Xavi je na zaprepaštenje svih navijača otišao igrati u katarski Al Sadd.

Teško je za očekivati da će uprava Iniesti ponuditi ugovor do mirovine. Isto tako, teško je da će Iniesta htjeti sjediti na klupi i biti zamjena bilo kome. Verratti mu je trebao biti nasljednik i rješenje Barcine sredine terena narednih 10 godina, no stvari su se zakomplicirale.

- Ne damo Verrattija ni za 80, ma ni za 100 milijuna eura. Verratti nije na prodaju - poručili su iz PSG-a.

Tu je nastao problem pošto je Verratti prihvatio transfer u Barcelonu. No, PSG pod vodstvom Unaija Emeryja ponovno želi biti vladar francuskog nogometa i ne želi se riješiti svojeg najboljeg veznjaka.

Verrattijev ugovor istječe 2021. godine, PSG ga nije primoran prodati, ali budući da se Talijan zasitio igranja u Le Championnatu morat će početi razmišljati o njegovom transferu. Teško da će pristati na novi ugovor...

Najčitaniji članci