Obavijesti

Sport

Komentari 40

Rakitić na naslovnici Munda: PSG će iskrcati 125 mil. eura

Rakitić na naslovnici Munda: PSG će iskrcati 125 mil. eura
1

Čini se da ne postoji hrvatski igrač sa Svjetskog prvenstva koji se barem jednom nije spomenuo u kontekstu nekog senzacionalnog transfera. U igri za odlazak je i Ivan Rakitić, a žele ga francuski bogataši

VIDEO

Fantastične igre Ivana Rakitića na Svjetskom prvenstvu nisu prošle nezamijećeno od strane najbogatijih klubova svijeta kojima njegova klauzula u ugovoru od 125 milijuna eura sada ne predstavlja preveliki problem, piše danas katalonski sportski dnevnik Mundo Deportivo u tekstu koji je zaslužio i naslovnicu tiskanog izdanja.

A ta dva kluba koja neće imati problema iskrcati pozamašnu svotu su Monaco i PSG iako su se i drugi bogataši raspitivali o hrvatskom veznjaku. Ponuda Raketi nikad nije manjkalo, no nakon veličanstvenog SP-a i oni koji su sumnjali ili na taj način pokušali sniziti odštetu, shvatili su da je Ivan vrijedan uloženog i neće štedjeti na igraču koji uz Luku Modrića čini najbolji reprezentativni vezni par današnjice.

Za Raketinu loptu iz Barce dao 50.000 kuna i pomogao djeci
Za Raketinu loptu iz Barce dao 50.000 kuna i pomogao djeci

'Prošle sezone Ivan Rakitić bio je igrač s najviše nastupa u Barceloni i Ernesto Valverde bez njega ne može zamisliti prvih 11. On i Sergio Busquets temelj su Valverdeova sustava 4-4-2 iako to ne sprečava da se u svakom prijelaznom roku pojavi kao igrač koji bi mogao napustiti Barcelonu. U posljednje vrijeme spominjao se u kontekstu razmjene s Manchester Unitedom za Paula Pogbu, no Raketa je uvijek ponavljao kako želi ostati u Barceloni s kojom ima ugovor do 2021. i već spomenutu klauzulu', piše Mundo Deportivo.

I dok su u Barceloni itekako naviknuti da njihove glavne igrače svakog ljeta mediji guraju u druge velikane, u posljednje vrijeme se i na samo spominjanje PSG-a u katalonskom divu nakostriješe. Naučili su ponešto na primjeru Neymara i sada vjerojatno pušu i na hladno.

'Zanimanje PSG-a najviše zabrinjava Barcelonu jer Parižani imaju financijsku snagu da isplate Hrvatovu klauzulu. Zabrinjava ih i odnos s PSG-om nakon što su im odbili prodati Verrattija i Rabiota, a pogotovo nakon svega što se zbivalo oko Neymara. Chelsea je odbio ponudu Parižana za Kantea i sada su se u potpunosti okrenuli Rakitiću.'

Bomba Francuza: PSG spremio 320 mil. € za Raketu i Modrića
Bomba Francuza: PSG spremio 320 mil. € za Raketu i Modrića

No, u svemu tome ipak će se nešto pitati i sjajnog hrvatskog veznjaka.

'Niti Rakitić želi napustiti Barcelonu, niti ga Barcelona želi prodati pa tako ni ova ponuda ne bi trebala nikoga posebno zabrinuti', umiruje Mundo Deportivo navijače.

U svemu tome malo tko će pričati o ponudi Monaca, koji također može iskrcati spomenutu svoticu. Subašićev klub ima novca na raspolaganju nakon prodaja Mbappéa, Lemara i Fabinha, a želi se pojačati vrhunskim igračima kako bi bio konkurentan u prvenstvu i Europi. No, kako god bilo, bogate ponude ipak će uzrokovati malu glavobolju čelnicima Barcelone bez obzira što je teško očekivati da bi Ivan mijenjao klub, pogotovo ako ga Barca želi zadržati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba