Obavijesti

Sport

Komentari 15

Pula pokazala zašto je Dinamo žudio za rujevičkim 'killerom'

Pula pokazala zašto je Dinamo žudio za rujevičkim 'killerom'
1

Baš su Hodžić i Henriquez fulali zicere u Puli. Čileanac je svoj pospremio pokraj gola, Hodžić naivno šutirao u golmana Ivušića. Nije to tragedija, niti je tragedija kiksati kod zadnjeg u ligi, ali Dinamovi problemi su očiti...

VIDEO

Dinamo je napravio krivi korak u Puli te odigrao 0-0 protiv zadnje momčadi HNL-a, Istre 1961. Time su prekinuli niz od 19 utakmica protiv Istre u svim natjecanjima u kojima su im zabili barem jedan gol. Dakle, nakon četiri i pol godine, zagrebački sastav nije uspio zabiti pulskom.

Na kišom natopljenom travnjaku Drosine kombinatorika je bila nepoznat pojam za igrače. Istra se očekivano orijentirala za defenzivniji pristup, a 'modri', logično, pokušavali na sve načine probiti njihove barijere.

Prema viđenom u prvih 45 minuta utakmice nismo imali dojam kako je riječ o utakmici prve i zadnje momčadi prvenstvene ljestvice jer najbolju šansu fulao je domaći napadač, Ukrajinac Ivan Matjaž u 29. minuti.

Trener Istre pljeskao je svojim pulenima i ohrabrivao ih dajući im do znanja da se protiv lidera može izvući pozitivan rezultat. Za danas borbenu Istru i bod je zvučao kao premija poslije užasnog ulaska u sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cvitanovićeva momčad krenula je u nastavak utakmice odlučnije i uspjeli su nekako iskreirati dvije izvrsne šanse. Mora se priznati kako je maštovitost igrača Dinama bila na nezavidnom nivou i ne možemo se oteti dojmu da im bolno nedostaje igrač poput Ante Ćorića koji iz ničega može stvoriti nešto. 

Poslije gubitka Fernandesa, sam Hilal Soudani nije dovoljan, pogotovo ako znamo da su prve dvije špice kluba Angelo Henriquez i Armin Hodžić.

U nekom moćnijem Dinamu, taj bi se dvojac borio za mjesto u zapisniku s obzirom na ono što prikazuju na terenu. Baš su Hodžić i Henriquez fulali zicere u Puli. Čileanac je svoj pospremio pokraj gola, Hodžić naivno šutirao u golmana Ivušića. Nije to tragedija, niti je tragedija za Dinamo ispustiti bodove čak i kod posljednje momčadi prvenstvene ljestvice, no dugoročno gledano, ovise o dvojici igrača.

Prvi je Hilal Soudani bez čijeg konkretnog učinka Dinamo ne zna što bi s loptom naprijed. Drugi je Ante Ćorić koji je obećavajuće ušao u sezonu, ali onda su se pojavile dosadne ozljede i prekinule njegovu moguću 'eksploziju'.

Dinamu nedostaje pravi 'killer', ubojica pred golom koji će u ovakvim utakmicama iz jedne šanse zabiti pobjednički gol kako Cvitanović ne bi morao u napad (opet) ubacivati stopera Marka Leškovića (?!).

Takvog u svojim redovima nemaju i ne treba govoriti koliko bi ih spasilo da u zimu angažiraju Marija Gavranovića koji je bio na pragu dolaska zadnjeg dana ljetnog prijelaznog roka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet