Obavijesti

Sport

Komentari 8

Pulido istukao otmičare, uzeo im mobitel pa nazvao policiju

Pulido istukao otmičare, uzeo im mobitel pa nazvao policiju
2

Meksički nogometaš u dramatičnom spašavanju vrijednom filmskog scenarija uspio je svladati otmičara, uzeti mu mobitel, nazvati policiju i dočekati da ga spase snage reda

VIDEO

Drama kakvu ostatak svijeta viđa samo na filmu, scene dostojne visokobudžetnog filma i 'happy end'. Sve se to nekako uguralo u 24 sata života napadača Olympiakosa Alana Pulida (25).

Mladog meksičkog napadača i njegovu djevojku u nedjelju su u ranim jutarnjim satima pri povratku iz noćnog izlaska zarobili otmičari u meksičkom gradu Ciudad Victoriji. Djevojku su odmah pustili, no za napadača Olympiakosa tražiti su odštetu, koja, ispostavilo se, na kraju nije plaćena.

Pulido je iskoristio trenutak nepažnje svojih otmičara i u trenutku kada su ga ostavili samog s jednim od njih uspio je nakon hrvanja oteti pištolj i mobitel. Bio je to trenutak ludosti u kojem je vrlo lako mogao izgubiti život, no ispostavilo se da je to bio i ključan detalj zahvaljujući kojem je izvukao živu glavu gotovo neozlijeđen.

Nakon što je u stilu filmskih junaka svladao svog otmičara, Pulido je nazvao policiju te im opisao u kakvoj se kući nalazi i kakav je automobil parkiran ispred nje. S novim detaljima istrage policija ga je ubrzo locirala i izvukla živog s obzirom da Meksikanac nije mogao napustiti kuću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Potukli su se, Pulido mu je oteo telefon i nazvao policiju, a sve se dogodilo jako brzo - potvrdio je priču državni tužitelj Ismael Quintanilla.

Iz svega se nogometaš izvukao samo s lakšom ozljedom ručnog zgloba, no to je ništa u usporedbi s onime što je moglo biti da nije bio tako hrabar i priseban u ključnim trenucima otmice. Jedan od otmičara je uhićen, dok su ostala trojica i dalje u bijegu.

Mexico
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...