Obavijesti

Sport

Komentari 5

Puljani s pobjedom u Koprivnici osiguravaju play off za ostanak

Puljani s pobjedom u Koprivnici osiguravaju play off za ostanak
1

Slaven Belupo i Istra 1961 od 16 sati u Koprivnici igraju utakmicu koja bi mogla biti ključna za goste. Ako Puljani dobiju, onda će osigurati dvije utakmice doigravanja za ostanak u prvoj ligi

VIDEO

Cibalia je remizirala protiv Rijeke, ali taj bod Vinkovčanima nije donio 9. mjesto. Imaju utakmicu više i isto bodova kao i Istra 1961. Puljani će danas gostovati kod Slaven Belupa, ako dobiju, osigurat će doigravanje za ostanak u ligi.

- Odlučujemo sami o sebi. Imamo bolji međusobni omjer od Cibalije i nadam se kako ćemo osigurati deveto mjesto - rekao nam je Darko Raić-Sudar, trener Istre 1961 i dodao:

- Nismo još dobili licenciju za prvu i drugu ligu. Imamo problema s financijama. Uključio se i grad, nadam se kako ćemo to uspjeti riješiti. Moramo se dogovoriti s nekim igračima kojima je klub dužan.

Istra danas igra protiv Belupa, a u posljednjem kolu dočekuje Rudeš. I s dva poraza u posljednje dvije utakmice može biti 9. Naravno, ako Cibalia ne uzme niti bod protiv Lokomotive u posljednjem kolu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Deveti iz prve lige u doigravanju će igrati s Varaždinom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu