Obavijesti

Sport

Komentari 20

Pušnik bijesan nakon remija: Neki ni ne zaslužuju ugovore

Pušnik bijesan nakon remija: Neki ni ne zaslužuju ugovore
1

U lošoj utakmici treće momčadi Prve HNL i četvrtoligaša Mosora najuzbudljivije je bilo kad je jedan neodgovorni gledatelj ispalio signalnu raketu i njome zapalio obližnje brdo

VIDEO

Remi bez golova protiv četveroligaša Mosora u Žrnovnici toliko je naljutio trenera Hajduka Marijana Pušnika, da je odgodio odluku o broju igrača koje će u petak ujutro povesti na pripreme. 

- Ima ih puno koje ne bih uopće vodio na pripreme - kazao je Pušnik nakon utakmice.

Tristotinjak gledatelja čudom se čudilo onome što su vidjeli na travnjaku stadiona u Žrnovnici. Iako su na teren istrčali Hajduk i svježi četveroligaš Mosor, na terenu se nije vidjela razlika niti u jednom detalju. Niti u kvaliteti, niti u trci, niti u zalaganju. Trener Pušnik isprobao je 24 igrača, ali nitko se posebno nije nametnuo, a jedino uzbuđenje bilo je kad je jedan neodgovorni gledatelj ispalio signalnu raketu i njome zapalio obližnje brdo pa su morali intervenirati i vatrogasci.

- Ovo nam je prva utakmica, ali nema alibija u umoru ili neuigranosti. Neću kazati da je ovo bila sramota ili upotrijebiti neku težu riječ, ali neki od mojih momaka očito uopće ne znaju koji dres nose - kazao je Pušnik, ali nije skidao osmjeh sa svog lica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad se smijem, najviše sam ljut. Vidjeli ste i sami kakva nam je kvaliteta kadra, vidjeli ste da Hajduku trebaju pojačanja na svim pozicijama, kao što sam kazao na početku priprema. Predstoji nam težak rad, ali znao sam to i kad sam dolazio.

Ni pitanje da opiše igru u prvom dijelu utakmice, nije najbolje leglo treneru Hajduka.

- Vi zaista jako volite Hajduk kad ste vidjeli igru u prvom dijelu. Ja je nisam vidio, nisam vidio ništa, tako da ne bih pričao o detaljima. Kad jedan prvoligaš igra protiv četveroligaša i ne pobijedi ga 3-4 razlike, tu je onda nešto opasno naopako. Ali bit će bolje, radit ćemo na pripremama, a do tada pustite igrače na miru, pucajte po meni, jer ja sam šef ansambla.

Iako je obećao nakon utakmice izdiktirati imena igrača koje će voditi na pripreme u Sloveniju, Pušnik se predomislio.  

-  Imam puno dilema, jer puno igrača imaju ugovore, a da je po meni, ne bi ih imali. Vidjet ćemo sutra - zaključio je trener Hajduka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi