Obavijesti

Sport

Komentari 84

Pušnik prijavio prijetnje vezane uz dovođenje igrača u Hajduk!

Pušnik prijavio prijetnje vezane uz dovođenje igrača u Hajduk!
1

Ne ulazi se u Hajduka više preko strica, babe, menadžera. U Hajduk se neće ući s prijetnjama. Danas neću konkretno, sve sam prijavio u klub, ali ako se ponovi, sve ću snimiti i prijaviti dalje, rekao je Pušnik

VIDEO

Na kraju press konferencije poslije prijateljske utakmice Hajduka i Splita na Poljudu, iznenadio je Marijan Pušnik otvorenim pismom kojega je sam pročitao novinarima. Prenosimo ga u potpunosti:

U pripremi sezone koja je pred nama ušli smo s punom odgovornošću kako bismo Hajduku osigurali kompetitivnu momčad koja može ostvariti ciljeve koji su pred nju postavljeni.

U tom smjeru uz punu transparentnost vodimo se isključivo interesima HNK Hajduk. Osjećamo od prvog dana golemu podršku navijačkog puka, članova kluba i svih onih koji žele Hajduku dobro.

No, moramo kazati kako još uvijek ima onih koji svoje privatne interese stavljaju ispred Hajdukovih. Mislimo prije svega na pojedince izvan kluba, koji se postavljaju u uloge sportskog direktora ili trenera, pa pokušavaju na neke, blago rečeno, neprimjerene načine ostvariti svoje ciljeve.

Stoga i ovom prigodom naglašavamo kako nećemo dozvoliti nikakve pritiske, da ne upotrijebim neku težu riječ.

Otvoreni smo, transparentni, svakim svojim potezom odgovaramo svojim nadređenima. Ali iusto tako, imamo i posloženi sustav koji autmoatski detektira i upozorava ba bilo kakve nečasne radnje.

Prijelazni rok je praktički tek počeo, bit će odlazaka i dolazaka. A za taj dio posla zna se tko je odgovoran. Sve osim pune transparentnosti i poštivanja institucije HNK Hajduk, odnosno njegovih djelatnika, smatrat ćemo neprimjerenim aktivnostima na koje će klub bez ikakvog kompromisa morati reagirati.

Otvorio je trener Hajduka time jednu novu temu, koja nije mogla ostati bez pitanja.

O igračima isključivo odlučujemo Mario Branco i moja malenkost. Sve pozitivne i negativne stvari idu nama na račun. Ne ulazi se u Hajduka više preko strica, babe, menadžera. U Hajduk se neće ući s prijetnjama. Danas neću konkretno, sve sam prijavio u klub, ali ako se ponovi, sve ću snimiti i prijaviti dalje.

Da bi otklonio svaku sumnju, kazao je i konkretno o čemu je riječ.

- Riječ je o prijetnjama vezanima uz dovođenje igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu