Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Kauboji' više nisu na hodniku: Puštali smo im muziku i vikali

'Kauboji' više nisu na hodniku: Puštali smo im muziku i vikali
1

Nisu nam dali sobu za masažu, ali stalnim pritiskom, vriskom i puštanjem muzike na hodniku domaćin je popustio i dobili smo jednu lijepu veliku sobu, rekao je fizioterapeut rukometaša Damir Kajba

VIDEO

Evo ga, hrvatskom upornošću uspjeli smo postići da nas s hodnika presele u sobu, rekao je fizioterapeut 'kauboja' Damir Kajba.

Pokretanje videa...

00:42

Od pedantnih Nijemaca očekujete da sve ide kao po loju, ali nije baš tako na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Uvjerili su se u to 'kauboji'.

Kad su München zamijenili Kölnom, već prvi dan službeni vozač je zalutao pa su naši kasnili na trening, a kad su se vratili u hotel saznali su da su Francuzi već bili tamo i počistili su švedski stol tako da ni salvete nisu ostale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ajde, dobro je, gladni i umorni čekali su masažu, da se malo opuste mišići. Dočekali su je, ali na hodniku. Soba koju su tražili naši nije bila spremna pa su fizioterapeuti Duvnjaka, Cindrića, Šegu i društvo masirali na podu.

- Pa mi se masiramo na hodniku. Uvjeti su nikakvi. Ali ne žalimo se, idemo dalje, učvršćujemo momčadski duh - rekao je Lino Červar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SJAJNA ATMOSFERA,USLOVI ISTI-NEMA PREDAJE😀 #croatiafulloflife❤❤❤

Objavu dijeli Damir Kajba (@damirkajba)

Ovo 'na hodniku' nije bila metafora ni pretjerivanje. Igrači su stvarno ležali na hodniku dok su fizioterapeuti radili svoj posao i masirali igrače. Trebalo je Nijemcima neko vrijeme da osiguraju barem osnovne uvjete za hrvatske reprezentativce.

Dan uoči utakmice protiv Brazila dobili smo sobu.

- Nisu nam dali sobu, ali stalnim pritiskom, vriskom i puštanjem muzike na hodniku domaćin je popustio i dobili smo jednu lijepu veliku sobu. Evo, tu je i Domagoj Duvnjak, najbolja frizura reprezentacije - dodao je Damir Kajba.

Hrvatska u nedjelju u 18 sati igra protiv Brazila prvu utakmicu drugoga kruga Svjetskog prvenstva. U ponedjeljak nas čeka domaćin Njemačka, a u srijedu Francuska. Hrvatska bi s prve dvije pobjede već izborila polufinale.

Sve nas je obuzelo rukometno ludilo, Svjetsko prvenstvo u punom je zamahu, a
ako želite što srčanije bodriti Duvnjaka i ekipu u njihovom putu do pobjede,
nabavite legendarnu 'Moja Croatia' majicu. Možete je nabaviti na Žutom kliku
po cijenama od 80 do 120 kuna. Požurite dok se nisu razgrabile


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio